Новини / Середа, 19 листопада, 2014

Творчій майстерні бути!

Ура! Завдяки Вашій допомозі ми і надалі продовжуватимемо творчі заняття у 10 відділеннях львівських лікарень!

                

                Охочих допомогти знайшлось чимало! Хтось зробив фінансову пожертву, хтось передав готові матеріали! І ми надзвичайно вдячні усім, хто поповнив нашу творчу скарбничку:).

Особлива подяка висловлюється анонімному благодійнику, який перевів на «Творчу майстерню» 10 000 гривень! Також дякуємо за фінансову підтримку п. Недорубко, п. Манько, та ще декільком анонімним благодійникам!

 Це про фінансову сторону допомоги!

А тепер про не менш приємну та радісну – матеріали на творчі заняття:).

Ох, тут очі розбігаються і навіть не знаємо з кого розпочати.

Одного похмурого, дощового четверга нічого не віщувало дива, але воно вже ж відбулось:). В офісі на мене чекав дуууже приємний сюрприз – чималенька посилка від Юлі Нагавіциної. Того тут тільки не побачиш і фарби, і основи для роботи на любий смак та вибір, різноманітний декор. Словом, все чого лиш може забажати творча душа!

Стабільним помічником у поповненні матеріалами «Творчої майстерні» є наша незамінна та чарівна волонтерка Аня. До справи вона підійшла дуже практично і подарувала акрил, акварель, картон, креп папір, гофрокартон, і інші. Словом, найнеобхідніші на «хазяйстві» речі.

Також ми мали змогу отримати чудові посилки від Оксани Олейник та Єлени Герасимчук, які також перейнялись проблемою наших творчих занять!!

ДЯКУЄМО Вам всім! Без Вас ми б не впорались! А тепер з впевненістю можемо сказати "Творчій майстерні бути!":).

 З повагою координатор напрямку "Теріпія радістю"

Яким'юк Соломія