Новини / Четвер, 18 грудня, 2014

Новорічне диво для Ростика Білошапко

Цього року найзаповітніше бажання нашого Ростика - залишитись живим і здоровим.

Цей хлопець надзвичайно сильний духом. В 17 років  пережити рецидив онкологічного захворювання, інфекцію в головному мозку, пневмонію на фоні загрози вторинного рецедиву не кожному під силу.Та Ростик залишився надзвичайно милим, добрим та вихованим хлопцем. Йому вже притаманні принципи гуманізму та цінності людського життя, які не завжди властиві такому юному віку, та яку ціну має це безцінне людське життя, Ростик знає, як ніхто! Тому тепер, коли хлопець сповнений надій, коли весь рік він був достатньо сильним, витривалим та відчайдушним, ми не можемо залишити його без найважливішого подарунку у його житті.

515 000 грн. - саме стільки не вистачає для здійснення найзаповітнішої мрії Ростика.

12 грудня йому зробили пересадку кісткового мозку від неродинного донора в Польській клініці. За операцію було внесено попередній аванс у розмірі 1 000 000 гривень (200 тис злотих). Цю суму вдалось зібрати завдяки небайдужим людям, за що ми, Ростик та його близькі безкінечно вдячні.

Тепер нове випробування: другий аванс, ще 200 тис злотих до кінця 2014 року, і від цієї суми нас відділяє 515 000 гривень… Без цього авансу лікування буде припинено, і всі старання хлопця та боротьба за життя стануть марними.

Ми не маємо права опустити руки в найвідповідальніший момент, адже Ростик так не зробив, і завдяки йому ми маємо віру і надію, що все буде добре!
 
Допоможіть здійснити Ростикове найзаповітніше бажання.

Ціна питання - і ціна життя - 515 000 гривень. Другого шансу у Ростика не буде!
 
Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.
                                             
 
                                                Координатор адресної допомоги 
 
                                                Марина Анісімова 050 370 90 02