Новини / Субота, 03 січня, 2015

Музика рятує!

У моменти, коли здається, що це фініш, і дитина залишиться без надзвичайно потрібного препарату, на допомогу нам часто приходять наші колеги. Одними із них є організатори акції «Музика рятує» та небайдужі люди!

Надзвичайно дякуємо Вам за підтримку! Тому що ця акція виручала нас у найскрутніші моменти! Вони були пов’язані із декількома дітьми: Козаком Павлом, Миколюк Софійкою, Кекух Златою та Гавриш Алінкою.

Розпочнемо із Павла Козака. У хлопця – муковісцидоз, а ще він підліток. На таких дорослих дітей кошти зібрати дуже важко. А Павлу дуже терміново був потрібний антибіотик. Хто знає чи вдалось би його закупити, якби не ця акція. Завдяки цій події було зібрано 7502 гривень. На ці кошти було закуплено 51 флакон Ауротазу! Надзвичайно дякуємо за допомогу!

 

Ще одною дитиною, яка завдячує Вам стала наша маленька принцеса Софійка Миколюк. Для неї було зібрано 10 000 гривень. Завдяки чому малечі було куплено Пульмозим, препарат, що допомагає діткам із муковісцидозом вільніше дихати!

Наступною дитиною, якій допомогла музика стала наша золота дитинка – Злата Кекух! Завдяки цій акції наше  маленьке чудо отримало 5 упаковок Пульмозиму! Дуже Вам дякуємо!

І останньою дівчинкою стала наша сором’язлива красуня Гавриш Алінка. «Музика рятує» врятувала і цю дівчинку. Їй дуже був потрібний Пульмозим і вона його отримала завдяки цій акції! Для  неї було зібрано 9716,07 гривень!

            Дякуємо за Вашу підтримку та допомогу! Вона дійсно виручила цих діток у складні моменти їхнього життя!