Новини / Понеділок, 26 січня, 2015

Башмат Юлія: Я хочу дихати!

Кожного місяця на нашу поштову скриньку приходять листи від Башмат Юлі, в яких ми бачимо одні і ті ж запитання: «Як справи із збором коштів? Чи щось змінилось з останнього разу?». І як важко кожного разу відписувати, що не змінилось нічого і на рахунку у дівчини лишень 300 гривень …

У Юлі – муковісцидоз. Тому кожен її день –це боротьба за подих! Та вона навчилась жити із своєю хворобою, і не дає їй керувати своїм життям! Башмат Юля вчиться на психолога, є волонтером у дитячому будинку та садочку. Словом, дівчина живе активним та насиченим життям.

Але насправді все не так безхмарно, як може здаватись на перший погляд.

Наше знайомство із Юлею відбулось ще в  жовтні, саме тоді ми вперше розмістили новину про неї. Але результатів немає… Ця чарівна та розумна дівчина не може пройти курс лікування – на це просто немає коштів. Юля вже повнолітня, тому їй та її родині необхідно «тягнути» усе лікування повністю самостійно… Фінансові резерви вже давно вичерпано, але потреби все збільшуються і збільшуються.

В останньому листі Юля написала: «Зараз хворію, дуже треба пройти лікування у лютому, проте на нього немає грошей!». І що це означає? Що дівчина має й надалі відтерміновувати курс? Звісно ж ні!Ми повинні докласти максимум зусиль для того, аби в лютому Юля нарешті лягла у стаціонар!

На сьогодні критичною є потреба у Пульмозимі. На днях дівчина повинна пройти обстеження, і тоді до нього до плюсується точний перелік необхідних антибіотиків. Один лиш Пульмозим обійдеться в 13 500 гривень, а з антибіотиками ця сума помножиться як мінімум на 2.

 

Будь ласка, допоможіть цій турботливій та чуйній красуні дихати на повні груди!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Башмат Юлії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550