Новини / Вівторок, 10 лютого, 2015

Наш Трегуб Назарко з рецедивом

Ще в 2013 році після тривалої хіміотерапії Назарчик закінчив основне лікування, уже ходив до художньої школи і мріяв навчитись їздити на лижах. Та хвороба повернулася знову.

 

 

Про те, що Назарко повернувся до лікарні з підозрою на рецедив нам стало відомо 26 січня. До нас подзвонила мама хлопчика і попросила допомогти придбати вшивний катетер. А минулої п'ятниці діагноз підтвердився Києвом.

Новина що хвороба повернулася всіх приголомшила. Назарко цих 2 роки почував себе дуже бадьоро та впевнено. Хлопчик перший раз пішов у школу, знайшов нових друзів, вчився читати і писати. Дитина росла і пізнавала світ так як і належить всім діткам у його віці. Але доля цієї дитини змінилась і тепер важке випробування стоїть перед хлопчиком та його сім'єю. Окрім Назарка в Трегубів є ще старший син, який вже 9 років прикутий до інвалідного візка, і також потребує постійної уваги та підтримки.

Не зважаючи на важкі випробування, сім'я Трегубів тримається зі всіх сил і вже розпочали організацію збору коштів для пересадки кісткового мозку Назарчику. Орієнтовна вартість операції – понад 150 тисяч євро. Хлопчика готові прийняти у клініці Святої Анни у Відні. Там Назаркові можуть подарувати шанс на життя. Однак, для сім‘ї ця сума не підйомна.

На сьогоднішній день дуже багато людей долучились до збору коштів. Відомі українські ЗМІ знімають, записують сюжети про потреби Назарчика, але цього не достатньо, так як  ріст курсу іноземних валют кожного дня збільшує розмір операції.

І хоча родина розуміє, наскільки всі виснажені війною, таки сподівається на чуйність небайдужих людей. Хлопчик не винен, що мусить боротися з хворобою у такий складний час.

 

 

Дуже потрібна фінансова допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Трегуба Назара.

Координатор напрямку "Лікування за кордоном"

Панчак Ірина

Тел.0673232552