Новини / Середа, 04 березня, 2015

Черепашки на Дністерській 27:).

Цього тижня ми із дітками з гематології та хірургії Львова малювали черепашок. Ці тваринки настільки сподобались малятам, що, мабуть, вперше за тривалий час, вони не відхилялись від теми.

                

Отже, гематологія!

Августин працював разом із мамою, кожен над своєю роботою. Власного малюнку Августинчик не хотів фотографувати, тому що, на його думку, черепашка вийшла не красивою. А ми назвемо це абстракціонізмом:).

 

Як Ви можете побачити по фотографії, цього заняття Назарчик Трегуб був не в гуморі. Навіть малювати не хотів. Малюнок - це справа рук його люблячої бабусі.

А черепашка цього малюка – житель теплої Африки! Робота – дуже яскрава та позитивна!

Надзвичайно красивий малюнок вийшов у Максимчика, шкода лиш, що по завершенню заняття у нього погіршився настрій, і він  не захотів фотографуватись із власним шедевриком.

Самостійно та повністю захоплені процесом малювали  Оля та Андріанка Пуняк. Їхні роботи сповнені літнього позитиву та теплої енергії.

Ще дві черепашки від наших маляток.

А тепер переходимо до відділення хірургії.

Таки знайшовся, той хто відхилився від теми заняття. Ним став Богданчик. Якою б не була тематика малювання, він малює машинки:). Це заняття не стало вийнятком.

Анна-Марія Гутей та Вікторія Ваврищак сусідки по палаті і справжні подруги, завжди  бавляться і працюють разом. Малювали також у дружній та веселій атмосфері. Результатом такої роботи стали дві милі черепашки.

Ще одна робота від маленької майстрині відділення.

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

 Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550