Новини / Понеділок, 23 березня, 2015

6600 на флударабін для Владислава Балакунця.

Зовсім недавно повернувся до лікарні Владік Балакунець. Ми добре пам’ятаємо Владіка, та цій зустрічі зовсім не раді, бо хлопчик повернувся з рецидивом…

               

            Більше року Владислав Балакунець був вдома. Веселий, дорослий, усміхнений і дуже гарний – саме такий він зараз. Одразу кидається в очі, що в лікарні малюк недавно, а всі попередні негаразди вже встигли забутись. Та, на жаль, час знову приступати до лікування.

            Владік розпочинає хіміотерапію. Він має пройти два проти рецидивні блоки і після них – ТКМ у Києві. Та щоб пересадка стала можливою – спочатку треба пролікуватись тут.

            За два тижня планується введення препарату Флударабун, і саме зараз його немає в лікарні. Владиславу знадобиться три флакончика по 50 мг. Вартість одного флакона сьогодні складає 2200 гривень. Три флакона – 6600 гривень.

            Батьки не можуть придбати препарат самостійно, для сім’ї з двома дітьми це досить велика сума, до того ж протягом року вони самостійно купували підтримуючу хімію Тіагуанін по 50 євро за флакончик, ну і витрати попереднього лікування ще даються взнаки…

            У нас також немає резервних коштів, а є лише «незакриті» збори по іншим дітям… Тому, залишається сподіватись лише на підтримку небайдужих людей.

            Будь ласка, допоможіть Владіку пройти проти рецидивний блок! У хлопчика все може бути добре, якщо все буде вчасно!

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Балакунця Владислава.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02