Новини / П'ятниця, 03 квітня, 2015

Яскраві коники на Дністерській 27:).

Так, це не дежавю, і ми знову робили коників із креп паперу:). Тому що коли ми бачимо, що заняття дуже сподобалось дітям і пройшло на «ура», не боїмось повторюватись і приблизно через рік проводимо його знову. Ця історія стосується коників-мотанок. Та все ж, скільки б раз ми не робили ці вироби, вони завжди виглядають по особливому і не схожими на своїх минулорічних попередників.

            

           Розпочнемо із у відділення гематології.

            

            Ох, цей Владиславчик Балакунець! Все хоче робити сам, навіть коли  зовсім не легко! Через низькі аналізи хлопчик простудився, тому почував себе дуже ослабленим. Проте будь які спроби допомогти чи то від тата чи то волонтера, він завзято відкидав. І сам створив свого коника. Молодець!      

 

      

            Таким же наполегливим є і Дмитрик Николишин. Спершу дуже уважно вислуховує інструкції, а потім без зайвих запитань виконує завдання. Тільки хочеш взнати чи потрібна йому допомога на тому  чи іншому етапі, як він вже завершує роботу над ним:).

           

            А ось Андріаночка Пуняк, мала хитрунка:). Все вміє та може сама, тим не менше завжди використовує шанс «А допоможіть мені»:). Тому що дівчинка – дуже комунікабельна, і таким чином вона може більше часу поспілкуватись з іншими:). Тим не менше, цього коника вона зробила самостійно!

            

            Спражнього красеня скакуна зробив Максимко. Хлопчик дуже старанно виконував роботу, тому його коник вийшов напрочуд гарним!

           

            Коли ми бачимо на занятті цю красуню, знаємо, вона все зловить "на льоту", якою б за складністю не була тема. Це заняття не виняток! Так і тримати!

            

            Найпізніше завітала на творче Олічка Фелодяк, проте вона дуже успішно наздогнала діток, що прийшли значно раніше. А її коник ні в чому не відступав по якості іншим виробам.

            А тепер поспішаємо до відділення хірургії.

           

           

            Марійка та Юрчик спершу трохи переживали чи вдасться їм зробити таких коників. Бо з такою технікою ніколи не зустрічались. Але їхнє хвилювання було даремним, тому що із завданням вони впорались на «ура»!

           

            А ось Васильку Садовському вже випадала можливість створювати ці вироби. Тому цього разу він проявив креативність і зробив жирафу:).

            Іще дві роботи від діток з хірургії.

           

           

   Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. 

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550