Новини / Понеділок, 06 квітня, 2015

Про хороше:).

В такий похмурий день, як сьогодні, дуже хочеться позитиву. Цю статтю ми присвятимо хорошим та яскравим подіям, які відбулись зовсім нещодавно.

            

            Перша і найрадісніша полягає в тому, наша маленька принцеса Софійка Миколюк офіційно стала власницею кисневого концентратора. В п’ятницю малеча разом з мамою завітали до нас в гості, аби забрати цей довгожданний апарат додому! Софійка дуже дякує ВСІМ, хто підтримав її! Особлива подяка пану Сергію Робаку з Канади :)

           

           

           

           

          

          

       Наступна новина пов’язана із надувними кульками:). Вони стали окрасою палат діток із гематології та хірургії Львова. Такій веселій та милій події завдячуємо п. Катерині, яка сама їх зробила і передала малятам! Дякуємо!

          

            В п’ятницю на нашій сторінці у фейсбук від нас звявилась новина про маленьку потребу для творчих занять. А саме – кошечках та стрічечці для їхнього оздоблення. І на це прохання одразу ж відреагувала п. Наталя, яка у той же день принесла нам у офіс велетенську кількість необхідних для великоднього заняття кошичків і дуже багато декору! Дуже Вам дякуємо від всього фонду!

            Поки писали цю статтю, настрій значно покращився! Сподіваємось, не лишень у нас :)