Новини / Середа, 08 квітня, 2015

Вікторія Ваврущак – 3000 гривень на КТ.

Віка Ваврущак проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. У відділенні дівчинка з жовтня 2014, позаду у Вікторії 8 блоків ХТ до операції, операція і 3 блоки ХТ після операції.

            Зараз Вікторія починає важкий четвертий блок Топотекан + Вінкристин + Доксорубіцин. Він триватиме 8 важких днів, потім тиждень-півтора на аплазію та підняття аналізів, а далі контрольне КТ.

            До цього обстеження дівчинка і її мама готуються давно, і дуже сподіваються, що результат, нарешті, буде втішним, оскільки попереднє IMBG показало дуже багато вогнищ ураження… Та з тих пір була операція і подальша хіміотерапія, почувається дівчинка трохи краще, ну і хвороба неохоче, та все ж відступає.

            Вікторії потрібно обстежити голову, грудну клітку та черевну порожнину з контрастуванням, вартість обстеження становитиме майже 3000 гривень (2995 грн :)).

            Оплатити обстеження самотужки батьки не спроможні, і я навіть не знаю, чи варто пояснювати, чому. Можливо, тому, що поїздка до Польщі на IMBG «з’їла» всі заощадження сім’ї. Можливо, тому, що апарат КТ у при лікарняному кабінеті, де наші діти оплачують лише контраст, поламався, і тепер обстежуватись доводиться деінде. Можливо, тому, що в країні криза, інфляція і війна…

            Незалежно від причин, суть не міняється. Обстеження необхідне. Значить, його обовязково потрібно пройти. Будь ласка, допоможіть оплатити його для нашої скромної дівчинки!

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду

, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Ваврущак Вікторії.

 
Координатор адресної допомоги 
 

Марина Анісімова 050 370 90 02