Новини / Понеділок, 20 квітня, 2015

Пульмозим для майбутнього шефповара!

Владислава Литвин має одне захоплення, що переростає у щось більше, аніж просто хобі. Це –кулінарія. Та скоро дівчина не зможе присвятити цій справі багато часу, тому що повинна буде поступити на лікування в стаціонар.

                

                А для того, аби воно пройшло належно, їй дуже потрібен препарат «Пульмозим». Для повноцінного курсу Владиславі необхідні 5 упаковок, що коштуватиме 11 186 гривень! Для фінансово виснаженої родини – це дуже велика сума! І тому вона дуже просить Вашої допомоги!

           Сьогодні дівчина вдома, а вже у травні їде на лікування до Львова. Перебуваючи в рідних стінах, Влада даремно часу не тратить і постійно розвивається у кулінараній сфері, черпаючи багато знань з книжок та передач, так і застосовуючи їх на практиці. Особливо Влада любить декорувати десерти. І у неї все чудово виходить. Також вона – хороша господиня і багато допомагає мамі.

            Хоч ми ще не писали новин про дівчинку,  а лишень розмістили інформацію про неї, знайшлись небайдужі люди, які вже підтримали Владу своїми пожертвами. Це Блажкевич С.В. та анонімний благодійник. Завдяки Вашій допомозі на рахунку дівчинки 1050 гривень. Тобто, треба ще зібрати 10136 гривні.

                Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу усіх, кого не залишила байдужим ця світла дівчина і сподіваємось, що до травневого поступлення вона отримає свій препарат. А часу залишилось обмаль!

                Будь ласка, допоможіть Владиславі дихати вільно!

                Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Литвин Влади.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550