Новини / Середа, 22 квітня, 2015

І знову за пензлики!:)

Оце ми погуділи минулого тижня, декоруючи пасхальні кошички! Було дуже багато дітей, які прийняли участь на творчому! Все відбувалось у шаленій та дуже активній атмосфері. Тому заняття, що ми проводили цього тижня можна назвати релаксаційним:). Все проходило спокійно, повільно, але ні в якому разі не нудно! Тому що з нашими малюками не поскучаєш:).

            

            Одним із них став маленький Августинчик із гематології. Спершу його було не впізнати: дууууже тихий, сором’язливий. Ми навіть перейнялись  чи все гаразд! Та дарма, тому що через 15 хвинлин, мали змогу спостерігати звичного для нас Августинчика: жартівливого, балакучого і що найцікавіше  - співаючого. А співав «Opa gam nam style», так ще й підтанцьовуючи:). Та на біс повторити це шедевральне виконання посоромивсяL. До речі, він і малювати не забував. За допомогою його пензлика було створено кляксочки-метелики. А ось котиків для хлопчика намалювала його мама.

           

            Не відставав у енергійності від Августинчика його друг Вітальчик. Цей малюк натхненно малював свою абстрактну картину. А потім з особливою цікавістю спостерігав за виступом Августина і надзвичайно голосно сміявся! А за цей час, мама Віталіка не гаяла часу і намалювала йому котиків.

              

А цей чудовий пейзаж виконано милою красунею. Вона доповнила його ностальгічним описом: «Це Говерла, приблизно рік тому, я з класом вилазили на неї. Було дуже гарно…». Ну що ж, дівчинці і справді вдалось передати усю красу гір.

             А тепер знову про котиків. Їх вирішили намалювати  Дмитрик Николишин та його колега по творчості. У цих двох хлопців вийшли гарні, світлі, легкі та сповнені безтурботності роботи, які викликають усмішку.

            А тепер поспішаємо, аби поділитись із Вами малюнками дітей із хірургії.

           

            Марійка намалювала дві картинки. І коли вона їх створювала, дотримувалась однієї концепції: на малюнках відтворено різні частини доби. На верхній роботі зображено ніч, а на нижній -  дуже сонячний день. Обидва малюнки вийшли цікавими та оригінальними.

           

            Цього разу Юрчик був особливо радісний, тому що помічником у створенні малюнку став тато, який навідався до свого синочка! Їхня спільна робота вийшла дуже симпатичною.

           

            Сонячний та позитивний пейзаж зобразила Марійка Савчин!

           

            А ось іще один малюнок від маленької красуні із відділення.

          Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550