Новини / П'ятниця, 08 травня, 2015

Аплікація із пшона:).

Малювати фарбами – це надто банально? Тоді оздобимо малюнок пофарбованим пшоном. Так вже цікавіше, чи не так?:). Принаймні діти із Дністерської, 27 з нами в цьому повністю погодились:).

               

Якими  ж вийшли роботи діток із гематології дивіться далі.

Спершу Дмитрик Николишин прикрасив свій малюнок досить скромно. А потім процес пішов на «ура». І він вже не міг зупинитись:).

А ось Вітальчик працював у звичному для себе абстрактному стилі, до пшона справа не дійшла, маленькому просто не хватило на це терпіння та часу. І це не дивно, він побіг допомагати мамі у збиранні речей! Адже нарешті додому:)!

Назарчик Трегуб міцно спав, коли ми завітали у відділення. У їдальню зайшов по завершенню заняття і за 10 хвилин намалював ось таке чудо! Оздоблювати його він вирішив після творчого. Думаю, кінцевий результат вийшов дуже красивим!

Августинчик разом з мамою працювали у палаті. У них вийшла дуже яскрава та насичена черепашка!

А тепер час ознайомити Вас із аплікаціями діток із хірургії.

Котик у Юрчика - справжній красень Дуже гарна робота!

Дуже миловидною вийшла картинка і у Богданчинського Смиричинського. Не знаємо, як Вам, а нам ця робота нагадала стиль Марії Приймаченко:)!

Ох, ці дівчата. Напевно, багато з них зустрічалось із наступною проблемою: що ж вибрати:). Марійка Савчин – одна із них. Спершу вирішила робити котика. Та фактично в останній момент передумала взялась за оленя. За свій вибір точно не пошкодувала, тому що аплікація вийшла дуже милою!

Вікторія Ваврущак намалювала дівчинку-черепашку. Аплікація вийшла дуже витонченою та  делікатною.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550