Новини / Субота, 09 травня, 2015

Грабовський Андрій – Лазолван на ТКМ або 20 000 гривень.

Пам’ятаєте Андрія Грабовського? Восени ми збирали для нього кошти на оплату ПЕТ-КТ у Феофанії. Обстеження мало бути в жовтні, та його не проводили, бо в вересні у Андрія стався рецидив і зібрані кошти пішли на Вінорельбін та Гемцитабін для протирецидивної хіміотерапії.

 

            В планах подальшого лікування Авто-ТКМ, до якої хлопець зараз готується у Київському Охмадиті.

            Андрій дорослий серйозний хлопець. Захворів він півтора роки тому, наприкінці 2013 року у нього виявили лімфому. Андрій пройшов 6 блоків ХТ і готувався до контрольного обстеження, коли стався рецидив. Тепер позаду три протирецидивні блоки у Львові, і ще три у Києві.

            Є і хороші новини – пухлина зреагувала на хімію – все йде правильно. На наступний тиждень – 14 травня – у Андрія ПЕТ-КТ, а після обстеження – забір стовбурових клітин. Хлопцю вже намагались набрати колекцію з периферичної крові, на жаль, не вдалось. Сподіваємось, зараз все вийде.

            А після цього – Авто-ТКМ. Частина препаратів є. Але дещо потрібно докупити. Андрію потрібен Лазолван -  для пересадочників цей препарат йде у шалених кількостях. Андрій дорослий і великий хлопчик. Йому знадобиться близько 900 ампул Лазолвану – це 90 упаковок №10 і 20 302,93 грн (225,59 грн за упаковку) на їх оплату...

            Коштів на Лазолван у родини немає, а без препарату хлопець не переживе пересадку. Ми також не маємо достатніх резервів, щоб забезпечити Андрія. Хлопцю не обійтись без допомоги небайдужих людей, і ми дуже сподіваємось, що допомога прийде вчасно!

            Андрій важко переносить лікування, то все ніби нормально, то депресує, дуже хоче додому. Єдина розвага і втіха – комп’ютерні ігри та книжки, Андрій дуже любить читати і вчитись.

            Будь ласка, не пройдіть повз нашого дорослого хлопчика. Він також дуже хоче жити завтра, хоче повернутись додому, і більше не бачити страху у маминих очах…

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Грабовського Андрія.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02