Новини / Вівторок, 26 травня, 2015

Тимурчик Гнатко – два флакона карбоплатини!

У хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування дуже веселий і невгамовний хлопчик Гнатковський Тимур. Такого шибеника і непосиду я не зустрічала давно:) Годі й здогадатися що у малюка імплант замість одного очка і взагалі він проходить хіміотерапію.

 

Та ми у відділенні не перший рік, і вже знаємо, що наші малюки мають таємне «джерело живлення», звідки неупинно черпають силу щоб відновлюватись після хімій, рости, розвиватись і долати хворобу. Можливо, воно у маминій любові, можливо – у підтримці небайдужих людей, хто зна?

А ще, ми також знаємо, що жодні дива, на жаль, не стаються без препаратів, адже навіть найталановитіший лікар не може лікувати без ліків… От і Тимуру потрібен препарат Карбоплатин, 2 флакончика вартістю 715 грн кожен. Лише 1430 гривень відділяють малюка від завершення лікування.

Сума зовсім не велика, тим більше по сучасним цінам… Але її нема. Тому завтра Тимур не зможе розпочати останній блок хіміотерапії, а для наших діток відкладати хімію дуже і дуже не бажано.

Ми дуже просимо допомогти Тимуру.  Малюк живе з мамою в Золочеві, їм дуже важко самим, а тут ще й ліки, які донедавна були у лікарні, закінчились.

Тимурчика залишають у лікарні, з надією, що ми зможемо чим швидше забезпечити малюка препаратом, завтра йому розпочнуть промивку. Та ми також, на жаль, не всесильні… І всі ті ліки, які ми беремо в борг, теж потрібно оплачувати. І без коштів все одно, нікуди.

Будь ласка, допоможіть малюку завершити лікування!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Гнатко Тимура.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02