Новини / Середа, 03 червня, 2015

«День дитини» у львівськиій лікарні!

Вчора у лікарні ЗУСДМЦ відбулось свято до дня дитини! Все було дуже позитивно, весело та душевно! Та без Вашої допомоги цієї події просто б не відбулось!

             

            Доставити 200 кульок наповнених гелієм у лікарню? Звучало нереально! Та цей подвиг вдалось здійснити. А все завдяки Анатолій Павелко i Вікторія Ілліна! Дуже Вам дякуємо!

             Коли кульки прибули до пункту призначення, ми взялись за оздоблення відділень. У цьому нам дружньо допоміг Юрій Федечко та п. Андрій із «Промінвестбанку». 

            Та будемо чесними, окрасою лікарні різнобарвні кульки були не довго. Тому що, що тільки не придумували діти та батьки, аби достати їх ледь не з під стелі!:). А потім ми ще довго могли спостерігати за тим, як дітвора «літає» з кульками по лікарні.

                

            

            А тепер переходимо до самого свята. Воно не обійшлось без клоунів. Як тільки малята взнали, що до них завітають такі гості, просто не могли заспокоїтись, поки дійство не завершилось! Сміялись не лишень діти та їхні батьки, а й весь медперсонал і ми:). За чудову виставу, море позитиву дякуємо цирку «ГАЛАКТИКА»!

           Також дуже приємно, що на наше прохання пофотографувати подію одразу ж відгукнулась фотограф Саша. Яка, незважаючи, на щільний графік залюбки завітала із фотоапаратом до малят!

          Згадаємо про персонал магазину «FunFan», який зробив чималу знижку на кульки та бульбашки і що не менш важливо, за допоміг у «вталовуванні» 200 кульок у 2 машини! 

          

          Свято відбулось в рамках проекту «Діти проти раку» МБФ «Центр соціальних проектів». Дякуємо колегам за фінансове сприяння у проведенні свята і за усмішки на обличчях наших малят!! 

Завдяки Вам всім все вийшло дуже чудово!