Новини / Субота, 06 червня, 2015

Савчин Марічка – хіміотерапія відкладається…

Виникла вимушена і дуже не бажана перерва у лікуванні Савчин Марії…

 

Марічка в понеділок мала би заступати на черговий блок хіміотерапії, та, на жаль, ми не змогли закупити для неї дорогий препарат. У нас вже багато років не було так, щоб дитина реально не заступала вчасно на блок через відсутність ліків, і от, чергове дежавю…

Марічці потрібен Іринотекан Медак 400мг препарату – 2 флакона 100мг і 300мг, вартість 12400 гривень... Для Марічки зараз зібрано 2913 гривень і з відчаю ми спочатку вирішили купувати вдвічі дешевший Іриносиндан вартістю 6011 гривень за 400мг, та біда в тому, що і на нього нам не стало коштів.

Марічці дуже потрібен цей препарат, і дуже бажано, щоб це був оригінальний Іринотекан - на попередній блок ми змогли придбати його завдяки вам. Ми намагаємось економити благодійні кошти, купувати на оптових, просити знижки, та не завжди можна економити на якості – оригінальні препарати більш очищені, і менш токсичні, і наші багатостраждальні діти на них легше переносять лікування і, звісно, що ми воліємо купувати саме їх. Та у випадку Марічки коштів бракує навіть на дешевший аналог.

Ми дуже просимо допомогти придбати препарат для Марічки. Хімія мала початись в понеділок – на жаль, цього не станеться, та якби сталось диво і ми змогли закупити препарат на вівторок чи хоча б середу – це б суттєво покращило шанси дівчинки на одужання! 

Марічка з простої української сім’її, батьки живуть окремо, хоч тато допомагає дочці, та цих коштів не вистарчає щоб забезпечити дівчинку  всім. Деякі препарати, що потрібні Марічці, батькам доводилось купувати самостійно, бо в Україні їх немає в продажі, і придбати їх для дівчинки ми не могли. Іринотекан в продажі є – та купити його ми наразі також не можемо…

Будь ласка, допоможіть дівчинці закінчити лікування! Вони з мамою дуже-дуже хочуть нарешті повернутись додому!

Ціна питання – 9487 гривень.

 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: Савчин Марії.

 
Координатор адресної допомоги 
 

Марина Анісімова 050 370 90 02