Новини / Субота, 06 червня, 2015

Нові претенденти на обстеження.

Півтора тижня тому ми просили допомогти оплати обстеження для чотирьох наших малюків – щиро дякуємо вам, кошти зібрано! Софійка Пецух, Кузь Марічка та Петрик Юрчик пройшли обстеження, Володя Куленич чекає своєї черги :)

І наступного тижня у нас знову два претендента на планове МРТ. Буйна Юрчик та Марта Іванців. У обох пухлини мозку і обоє закінчили основне лікування.

Юрчику 5 років, у нього медулобластома і зараз після пройденого лікування хлопчик перебуває вдома. В наступний четвер – 11.06.15. – він записаний на МРТ головного та спинного мозку з контрастом. Вартість обстеження – 2235 грн.


Марті 16 років, у неї астроцитома, їй потрібно МРТ голови з контрастом і її також чекають на обстеження 11.06.15. Вартість обстеження складатиме близько 1100 грн.

Вже багато років наші підопічні проходять високовартісні планові обстеження завдяки вашій допомозі. Одна, дві, три тисячі за планове МРТ чи КТ, на жаль, не по кишені більшості родин після лікування… А без цих обстежень просто нема ради – іншого способу побачити що відбувається в голові, чи в хребті, або у внутрішніх органах немає.

Як же ж лікувались раніше, до появи КТ-МРТ? –  спитаєте ви. У багатьох випадках навмання визначаючи позитивну чи негативну динаміку, керуючись статистикою та лікарською інтуїцією, і часто пропускаючи ранні рецидиви… Тепер наші діти (і дорослі також) мають можливості своєчасної діагностики, правда, ці можливості вартують не дешево.

Однак, переваги, які дає своєчасна діагностика, насправді, важко порівняти з грошовим еквівалентом – часто це ціна життя. У нашому випадку – ціна дитячого життя.

Ми щиро дякуємо вам за розуміння важливості цих обстежень і за допомогу нашим дітям їх проходити. Цього тижня їх мають пройти маленький Юрчик і майже доросла Марта. Ми дуже сподіваємось, що результати будуть хорошими і що ми зможемо допомогти оплатити обидва обстеження.

Для Марти Іванців ціна питання – 1100 грн.

Для Юрчика Буйни – 2235 грн.

Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 

 Марина Анісімова 050 370 90 02