Новини / Субота, 06 червня, 2015

Про Софійку Пирожак.

Отже, ще один місяць, у Софійчиному відліку, минув. Так, це означає ще одну партію Фрезубіну. На наступний місяць потрібно 32 літра спецхарчування вартістю 5155 грн. Ну і ще 1700 на підгузники – 8 упаковок Ліберо.

 

Як минув цей місяць для Софійки? Як і всі попередні. Дівчинка спить, гуляє по своїй кімнаті, п’є Фрезубін, судомить, ані на мить не залишається сама… Як минув цей місяць для батьків – вони ще на місяць втомились і постаріли, адже Софія судомить все більше, і вже багато років ані на мить не залишається сама…

Але знаєте, в чому парадокс ситуації? Не зважаючи на свій важкий стан, незважаючи на невиліковний діагноз, не зважаючи на втому батьків Софійка чим раз стає все більш життєрадісною і світлою! Гадаю, це заслуга всіх вас, хто не відвернувся, а навпаки протягнув руку допомоги. Ну і турбота батьків… Ці, без перебільшення, святі люди поклали своє життя і здоров'я заради дитини, яка прийшла в цей світ такою, якою прийшла…

Цього місяця у нас особливо скрутно з резервними коштами, а для Софії зібрано 1010 гривень. І вперше за два роки мені довелось сказати батькові дівчинки, що цього місяця ми зможемо купити лише Фрезубін, бо коштів на підгузники наразі немає зовсім.

Софійці дуже потрібна допомога. І ми дуже сподіваємся, що цього мівсяця також знайдуться небайдужі люди, які зможуть допомогти. Для Софії бракує 5 845,00 грн. Будь ласка, допоможіть зібрати ці кошти і закупити дівчинці і Фрезубін, і підгузники.

Харчування потрібно оплатити в понеділок.

Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02