Новини / Понеділок, 15 червня, 2015

3 банки замість 8…

Минулого тижня ми оплатили 2 банки харчування для Кумчи Олежика і 1 для Дідчук Софійки… Та цього дуже мало… Тому що на місяць кожному з них потрібні по 4 банки…

Епопея із спецхарчуванням триває величезну кількість часу, і що найсумніше, все ніяк не дійде до переможного фінішу… Періодично телефонують батьки, аби взнати, яка ситуація по збору. Але чують вони одне і те ж: «Поки все без змін… Затишшя по рахунках».

Проблема із спецсумішшю  змучила вже навіть нас , що ж вже говорити про діток та їхніх батьків.

Трошки потягнути час вдалось завдяки посилці від асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії! Дітки отримали багато смаколиків! Дякуємо!

            Також вдячні за фінансову допомогу п. Робаку,  Цюк Н.І. та іншим благодійникам, що допомогли Олежику та Софійці! Саме завдяки Вам вдалось закуприти 3 банки спецсцміші!

            На сьогодні 1 банка коштує 4492,68 грн. Для того аби Олежику Кучмі вдалось докупити 2 банки спесуміші треба 8985,36 грн. На рахунку у хлопчика – 550 грн. А Софійці Дітчук необхідно докупити ще 3 банки харчування, що коштуватиме 13 477,98 грн. Зараз для Софійки зібрано  8 226,5 (з них 5 579 грн - на УББ!).

            Будь ласка, допоможіть нашим малюкам! Вони дуже просять у Вас допомоги!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: П.І.П. дитини

Координатор напрямку допомоги дітям з генетичними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550