Новини / Четвер, 02 липня, 2015

Об’ємні квіти із паперу:).

Є у нас дуже цікаве та веселе заняття, яке просто обожнюють всі діти. І дуже часто згадують про нього. Єдина халепа лиш в тому, що воно зимове:). Ідеться про об’ємні сніжинки. Та ми все ж вирішили адаптувати його до літньої тематики і перетворили їх на квіточки:).

              

Зараз писатимемо про гематологію та трьох діток, що завітали на це творче заняття.

Майже рік пройшов з того часу, як ми бачились з Соломійкою Попіль. І ось ми знову зустрілись. Дівчинка «відходить» після родинної ТКМ. Як каже мама, за ці місяці довелось пережити багато. І ось вони знову у Львові. Соломійка дуже змінилась, як зовні, так і характером. Та незмінною залишилась її любов до творчості. Дівчинка залюбки взялась за виготовлення квіточки і взяла листочки для роботи в палаті.

            Анічка разом з мамою створили дві квітки. Одну для себе, а іншу для «зятя» ПетрикаJ.

           

            Гарно пропрацював наш майстер на всі руки Назарко Трегуб. Хлопчик з легкістю впорався із завданням і з відчуттям виконаного обов’язку продовжив справи, якими займався перед тим.

           

            У хірургії цього тижня складав квіточки лише один хлопчик. Проте він «відпрацював» за все відділення, створивши три квіточки і на цьому, до речі, не думав зупинятись:).

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізитифонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550