Новини / П'ятниця, 17 липня, 2015

Трішки квілінгу на Дністерській 27:)!

Дуже давно ми не використовували цю техніку. І як виявилось, дарма!

              

              Можливо, далеко не все давалось дітям просто, але вони гарно впорались із завданням. В цьому можете переконатись, переглянувши їхні роботи. Отже, гематологія!

              

Марто, давай підсідай до нас!», -«Та ні, я не хочу, немає настрою». А згодом за всією метушнею, що вирувала на занятті, я й не зауважила, що Марта вже крутить квілінгові полосочкиJ. Дуже раді, що настрій у Марти зявився і вона до нас доєдналась. Марта створила милого ведмедика.

Цього тижня ми мали змогу знову креативно попрацювати із Максимчиком. Хлопчик у творчих питаннях – спец, тому із темою впорався запросто. А як результат – чудова квілінгова аплікація!

 

Як виявилось, Віка не любить простих рішень, тому взялася за створення жирафика. Для того аби його скласти, треба було набратись терпіння! Та у Віки все вийшло, при тому що дуже яскраво та  позитивно:)!

Оригінально  підійшов до роботи Дмитрик Николишин. На цього картинці Ви зможете побачити наступне: лев, заховавшись за кущами,спостерігає за рибкою та жабою. Креативно!

Вітальчик не одразу ж приступив до квілінгу. Вони спершу навіть сумнівались чи в них вийде. Та натхнення не забарилось,  і вони виготовили милий пейзажик!

Отже, тепер до хірургії та наших улюблених малят із цього відділення!

Андрійко Коваль – не частий гість наших творчих. Та й цього разу, не особливо хотячи взявся за квілінг. Почав сам, але згодом переклав цю місію на маму:). Завдяки їхній спільній роботі у них вийшла дуже симпатична квілінгова картинка.

Маленька красуня Віка Ваврущак разом із мамою зробила кумедну білочку.

А ось іще роботи від наших маленьких майстрів!

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізитифонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550