Новини / Вівторок, 28 липня, 2015

Дракончики :).

Цього заняття ми з дітками створювали наших улюблених дракончиків. Якими вийшли роботи маленьких майстрів з гематології та хірургії Львова, дивіться далі.

              

Розпочинаємо із гематології.

Тішимось з того, що на наші заняття все частіше почала приходити Мартуся. Кожного разу вона дивує нас своїми цікавими ідеями та їхнім втіленням у виробах. Дракончик у неї вийшов дуже кумедним. І це не дивно, тому що настрій у Марти був дуже веселим та жартівним:).

Цього тижня  Віка була востаннє на нашому творчому занятті. І ніби це річ, яка мала б засмучувати, але не в такому випадку! Дівчинка нарешті завершила лікування і їде додому! Це велика радість для нас! Ми, звісно ж, будемо сумувати, адже з Вікою надзвичайно весело та цікаво працювалось:).

А вгадайте хто ховається за дракончиком?

Правильно, Назарко ТрегубJ. Він вже не вперше робить цей виріб, тож цього заняття все відбувалось в стилі «раз-два-ГОТОВО»J.

Тепер - до хірургії .

 Марійка Савчин  залюбки взялась за роботу. Проте вона не завершувала дракончика. А кінцеві штрихи зробила для неї ця маленька красуня. Яка не лишень створила власного чудового дракончика, а й допомогла колезі по творчості:).

Іще дракончики від діток з гематології та хірургії.

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізитифонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550