Новини / Четвер, 17 вересня, 2015

Індійські слоники:).

Ура! Після тривалої перерви творчі заняття знову повернулись до львівської лікарні! А створювали цього разу вже улюблених дітьми індійських слоників.

                 

               У гематології цього занятті було не багато діток. Хтось спав, хтось не мав сил та бажання. Та знайшлись вірні поціновувавчі креативної роботи, які не пропустять нагоди потворити, незважаючи ні на щоJ.

               

Однією із них стала Соломійка Попіль. Дівчинка була у дуже веселому настрої. І це було щось з чимось. То вона незліченну кількість раз змінювала ідеї, декілька раз вирішувала працювати їй далі чи все ж ні. Але перемогла любов до творчості:). Солька завершила розпочате, і створила милого індійського слоника.

 

Заняття відвідала і маленька Анічка. Вона встигала і з мамою слоника виготовляти, і над власним попрацювати, і поспостерігати за роботою інших діток, і соломки поїсти, й інших пригостити. Словом, цей перелік можна ще довго продовжуватиJ.

А ця маленька красуня була на занятті вперше, проте виконувала всі етапи роботи так, ніби відвідує наші творчі роками:). У неї разом з мамою вийшлов дуже гарний і автентичний слоник! Молодці!

Діти з хірургії були раді нас бачити. Та все ж за наші прогули організували нам маленький бойкотJ. Ніхто з них не захотів фотографуватись, а багато хто не завершив під час заняття робіт. Але, звісно ж, вони обіцяли надолужити це недопрацювання, і показати вже готових слоників на наступному занятті. 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

 

                                        Тел.:0673232550