Новини / Четвер, 17 вересня, 2015

Туркало Аліна: Пульмозим.

Алінка – одна з небагатьох діток з діагнозом муковісцидоз, хто майже безперервно інгалюється Пульмозимом. Але ціна за це велика – розлука з мамою…

               

               Для того аби улюблена донечка була здоровенькою, їй доводиться їздити на заробітки. Завдяки цьому Алінка постійно проходить лікування дороговартісним муколітиком. Вона дуже сумує за мамою, але що робити, Пульмозим їй дійсно потрібний.

Тим паче, що завдяки ньому у маленької нормалізувався стан. І вона лягла на лікування планово, без загострень, хрипів. А це дійсно  чудовий результат, що досягнутий за допомогою препарату.

Зараз Алінка у стаціонарі, разом із мамою. Вона повернулась, аби бути в малечею під час лікування. Та скоро знову назад.

На місяць дівчинці потрібно 5 упаковок Пульмозиму, що коштує 15 606 грн. Мама Алінки робить усе можливе, аби забезпечити дитину препаратом, але самій дуже важко. Тому вона просить Вашої допомоги!

Також Алінка передає усім привіт і дуже дякує, тим хто допоміг дівчинці: Когану І.С., Робаку С., Козаку  Р.В., Стаднику Н.С.!

Саме завдяки Вашій підтримці вдалось купити 10 упаковок Пульмозиму! Ми долучаємось до подяки!

 

 Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Туркало Аліни.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550