Новини / П'ятниця, 09 жовтня, 2015

Привіт, осінь!:)

Діти з гематології та хірургії зустрічають осінь по особливому – створюючи листочки у техніці орігамі. Це заняття відбувається не в перше, є досить простим, тим не менше діти його люблять. І залюбки прикрашають відділення щойно виготовленими листочками:).

             

           Будемо чесними, коли скажемо, що у хірургії все йшло не так гладко, як би цього хотілось:). Тим не менше, суть діти вловили і згодом з неабиякою легкістю складали листочок за листочком.

            

            Одним з тих діток став Нестор. Навіть коли він забував якийсь етап роботи, не засмучувався, а сам згадував що і до чого. Працював повністю самостійно, і будь який натяк на допомогу ввічливо відкидав:).

            

            Чудово пішла робота у Віки Ваврущак та її мами. Вони не лишень склали багато листочків, а й проявили далекоглядність, почавши складати сніжинку:).

           

            Цей хлопчик був на занятті вперше, тим не менше дуже непогано впорався з завданням, листочків склав би би більше, та поспішав додому:).

            А тепер переходимо до відділення гематології, де діти просто «на льоту» вловили усю суть роботи з усіма її маленькими хитрощами у складанні.

           

            Марічка – дівчинка, що не перестає нас захоплювати своїм позитивом, наполегливістю та любов’ю до творчості. Вона чудово впоралась і з цього тижневою темою!

           

          

            Анічка та Настя хоч були наймолодшими відвідувачами заняття, ні від кого не відставали і байдиків не били. Разом з мамами зробили власні осінні листочки і вирішили продовжити роботу опісля творчого.

            А ось іще орігамі від діток з гематології та хірургії.

            

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550