Новини / П'ятниця, 16 жовтня, 2015

Павлишин Іринка — життя після пересадки!

У житті нашої Іринки Павлишин відбулась надзвийчана подія — дівчинці зробили пересадку донорської нирки!

 

      

Все відбулось раптово, ще в липні місяці їм подзвонили з Білорусії і сказали — “Приїзджайте, для вас є нирка!” Цього дзвінка вони чекали понад 4 роки — вічність, яку Іра провела на діалізі... Всі ці довгі 4 роки мама Оксана і сама дівчинка жили одією єдиною мрією — дожити до пересадки :)

Ви всі допомогли дитині це зробити, саме ви підтримували і допомагали, коли здавалось, що дива ніколи не станеться... Дівчата — мама Оксана і Іринка — щиро дякують усім вам!

Тепер Іринка живе без діалізу, і це величезне щастя для родини! Однак, сказати, що все позаду, нажаль ще рано, адже період реабілітації теж тривалий, важкий і вимагає не аби якої відповідальності від Іри і мами. До того ж деякі зміни в організмі дівчинки виявились незворотніми. Іринці надалі потрібно приймати цілукупу препаратів, і старих, і нових.

Дівчинці далі потрібен Кальцій Д3 Нікомед, Фурагін і Тардиферон, а також жіночі катетри Нелатон 10fr, якими дівчинка, на жаль, користуватиметься пожиттєво — це зі старого. Місячний зпас цих ліків вартуватиме 1500 гривень.

А з нового, потрібен препарат Програф 8 мг в день — це 4 упаковки на місяць. Вартість однієї 3000 гривень. Місячна норма вартуватиме 12000 гривень! Цей препарат Іринка має пити щоденно і пожиттєво, це обов'язково для всіх пересадочників, без нього донорський орган буде відторгнуто...

Отже, тепер місяць Іриного життя вартуватиме ще дорожче... Щоправда, Програф має закуповуватись по державним програмам і видаватись безкоштовно, і ми дуже сподіваємось, що одного разу так і станеться. Але, за іронією долі, до цього часу теж треба дожити, а без препарату це неможливо — от такими замкнутими колами ходять наші діти...

Зараз ми придбали для Іринки одну упаковку прографу, що допомоге їй дочекатись наступного тижня, а далі...

А далі дуже-дуже потрібна допомога! І ми дуже сподіваємось, що вона прийде вчасно, адже Іринка пройшла надзвичайно важкий шлях до своєї мрії і, пройшовши частину цього шляху поряд, ми просто не можемо залишити її зараз!

Від тепер 3000 гривень — ціна тижня Іриного житя...

Дуже потрібна допомога!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для
Павлишин Ірини
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02