Новини / Середа, 28 жовтня, 2015

Золота осінь:).

Це заняття – особливе. І є на те декілька причин. По-перше, стабільно проводиться у дитячій лікарні вже протягом 10(!) років! По-друге, воно дарує надзвичайно теплу та дружню атмосферу, і дивним чином здружує і об’єднує усіх діток у відділеннях.

               

               Незважаючи на холод, темний вечір, що панували на вулиці у гематології все було по світлому і тепло:).

               

Мартуся завжди за все береться з неабиякою простотою, усе в неї виходить гарним, та найбільше вражають темпи роботи! Вона завжди найшвидше завершує вироби, але це ні трішки не впливає на результат.

Анічка, вірна поціновувачка соломки, цього заняття не обмежувалась лишень аркушем. Яскраві кольори помаленьку стали частиної її картини  і на ручках, і на ніжкахJ.

Дуже гарно працювала Настя. Хоч їй і допомагали, але було видно, головну роль у творчості відграє вона, і саме маленька задавала курс роботи.

Вкотре проявила креативність і чарівна Марічка:).

Назарко декілька раз поспіль ігнорував заняття, лишень інколи сидів збоку «вивчаючи ситуацію»J. А цього тижня зовсім невагаючись прийняв у ньому участь. І чудово впорався із завданням.   Також хлопець був дуже комунікабельним та веселим! Вітаємо у наших творчих лавахJ.

А тепер до хірургії.

Нестор – чудовий хлопець, що просто обожнює творчість. Він завжди з радістю творить, яку б тему ми не пропонували. І кожного разу його роботи виходять надзвичайно оригіналами та гарними!

Пам’ятаєте цього хлопчика? Так, це Васька Садовський! З часу останньої зустрічі нічого не змінилось: він такий же веселий, активний,  дотепний і наші заняття любить так само, як завжди! Цього разу він зробив дві картинки золотої осені, і завдяки своєму великому творчому досвіду, йому це вдалось дуже легко і швидко!

А ось іще одна робота, від маленької красуні!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550