Новини / П'ятниця, 06 листопада, 2015

Індіанські вожді:).

Цього тижня відбувалось одне з наших улюблених занять – виготовлення індіанських корон. Ну справді ж, це так весело перевтілитись у веселого та автентичного персонажа, і з ролі не виходити ще як мінімум декілька годин:). Наші малята довго опісля заняття бігають по відділеннях у цих коронах. Тому цього разу ми знали наперед, веселий настрій дітям гарантовано:)!

               

                Розпочинаємо із хірургії.

                

По завершенню заняття,  ми завжди  з неабиякою цікавістю заходимо до палати Нестора. Тому що добре знаємо, він нас знову здивує:). Ну що ж, у випадку з індіанською короною було саме так! Хлопець чудово попрацював і вкотре захопив нас своєю креативністю.

Цього тижня наше заняття вперше відвідали дві красуні. Спершу вагаючись, проте згодом дуже впевнено вони приступили до роботи. Одна з них охоче позувала в амплуа індіанської принцеси. Інша ж встигла внести первні корективи у спільну з татом роботу, і повідривала «зайві» деталі:).

У відділенні гематології цього тижня було дуже мало діток(і це звісно ж, чудово!). І заняття відвідала всього лиш одна дівчинка, справжня прихильниця креативної роботи!

А нею стала сонечко НастяМаленька не лишень гарно попрацювала під час заняття, а продовжила виготовлення корони і  опісля творчого!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550