Новини / П'ятниця, 20 листопада, 2015

Вероніка Ковальська – нам потрібен відсмоктувач!

Вероніка Ковальська – наша нова принцеса з відділення хірургії. У дівчинки просто надзвичайні сірі очі і дуже симпатичні дві світло русяві косички :) Однак, проблеми у нашої красуні зовсім не дитячі…

 

            Місяць тому дівчинку прооперували – їй видалили пухлину, що фактично огортала її трахею і поставили трахеостому і зонд. На жаль, пухлину забрали не повністю, бо локалізована вона у дуже незручному місці і повне видалення може призвести до ще більш травматичних наслідків.

            Тепер Вероніка вчиться жити з трахеостомою, бо трубочка в її горлі залишиться надовго. Наразі, важко – Вероніка хоче тверде печиво, яке їй не можна, стидається кашляти за межами палати, а відкашлює вона постійно, ну і тепер для вільного існування їй потрібно відсмоктувач, трубочки, фільтри для трахеостоми і багато чого іще.

            В першу чергу потрібен відсмоктувач. Питання стояло на стільки гостро, що дівчинку навіть не могли відпустити додому. На щастя, одна добра пані подарувала Вероніці маленький портативний відсмоктувач і купу трубочок для нього.

           Він не вирішить проблему повністю, однак, у нас тепер є трошки більше часу щоб зібрати кошти на портативний відсмоктувач з аккумуляторною батареєю – Біомед 7E-D, вартістю 5016 гривень.

            Дівчинці доведеться користуватись ним довго, без нього вона привязана до лікарняної палати.

            Окрім відсмоктувача Вероніці постійно потрібні вологопоглинаючі фільтри для трахеостоми. Вартість однієї штучки – 120 гривень, а щодня йде в середньому 4 штуки. Зараз ми замовили 10 фільтрів, а здалось би хоч з 50шт, і потрібні вони будуть теж постійно.

            Щоб забезпечити Вероніку необхідним – потрібно 11 016 гривень (50 фільтрів і відсмоктувач). Зібрано для дівчинки наразі 1500 гривень – щиро дякуємо! Саме на ці кошти ми і замовили 10 фільтрів для трахеостоми.

            Ми дуже просимо допомогти Вероніці, вона дуже світла, жвава і весела дівчинка, але зараз їй дуже важко адаптуватись до нового становища.

            Будь ласка, підтримайте нашу маленьку принцесу!

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Ковальськоъ Вероніки.

 
Координатор адресної допомоги 
 
Марина Анісімова 050 370 90 02