Новини / Середа, 30 грудня, 2015

Передноворічне дякуємо від наших малюків і не тільки :)

Грудень завжди для нас самий насичений місяць року, потрібно завершити багато справ, потрібно допомогти Миколаю відвідати діток у лікарні, потрібно допомогти нашим маленьким підопічним спокійно пережити свята. Тому, весь місяць ми бігаємо, наче божевільні, і ніяк не можемо зупинитись і розповісти, як ви допомогли нашим дітям!

А подарунків було багато, всі, мабуть, і так не вмістяться в одну с таттю, але ми принаймні спробуємо :)

 

Надзвичайною проблемою є централізована закупівля ліків для відділень. Наприкінці року наша відділення залишились практично без препаратів основної хіміотерапії і вся надія була лише на нас з вами. І ми змогли! Протягом листопада ми закупили 30 флаконів Цитозару для Львівських малюків   - 13, потім 3 і ще 14 флаконів вартістю 25 871,37 гривень, в результаті чого діти змогли продовжити лікування!


            Також ми змогли придбати Карбоплатину, Вінкристин і Ондансетрон для відділення хірургії на 12 075, 49 гривень. Дякуємо вам!

 

Завдяки вашій допомозі і підтримці наші діти можуть продовжувати боротьбу за своє життя, а їх батькам вдається не опускати руки. Лапкевич Олеся перенесла пересадку кісткового мозку в Київському Охмадиті ще на початку року, і з тих пір вже довший час продовжує боротьбу з РТПХ. Їй знову і знову потрібні дорогі препарати, які дівчинка буде приймати ще невідомо скільки.

Батьки вже не спроможні купувати ліки самотужки. Добре, що у Олесі є ви! З вашою допомогою ми знову змогли придбати дівчинці необхідний Селлсепт на суму 4188 гривень. Дякуємо вам!


Вероніка Ковальська потрапила до лікарні восени цього року. У дівчинки пухлина шиї і під час операції лікарі були змушені поставити їй трахеостому, щоб врятувати красуню. З тих пір дівчинці довелось звикати до нового життя. Не скажу, що воно стало кращим… Але воно триває! Маленька принцеса дуже стидається своїх трубочок.

Вероніці був дуже потрібний відсмоктувач, який би працював від акумулятора. Найоптимальнішим варіантом став Біомед. А придбати його нам допоміг Dmytro Atamanyuk і Українська діаспора Франції, що передали дівчинці 210 євро. А оскільки постачальник зробив дуже приємну знижку, то окрім відсмоктувача ми змогли придбати ще й фільтри для трахеостоми, які також постійно потрібні Вероніці!

            Дякуємо нашим друзям з Франції і дякуємо всім вам! Ми придбали для Вероніки відсмоктувач за 3650 гривень, 50 фільтрів вартістю 5128 гривень і після свят зможемо придбати ще 60 :) Щиро вам дякуємо!

 

Лесюк Віталік  також продовжує хімію. Ви роками допомагаєте хлопчику продовжувати боротьбу і цього разу допомогли придбати для нього Вінорельбін . Віталік вже дорослий хлопчик і дуже добре розуміє, скільки людей підримують його і вболівають за нього. Дякуємо вам!


Ігор Ступницький також продовжує лікування завдяки вам. З вашою допомогою він пройшов курс Оксаліплатину та Іринотекану , завдяки допомозі українських діаспор зі всього світу Ігорчик забезпечений Клексаном :)

Після Різдвяних всіт його чекають в Києві на чергову операцію. І оскільки плани щобо операції вже вдруге міняються, бо лікарі хочуть все зробити як найкраще для Ігора, то під час вимушеної паузи на свята, хлопцю призначили Кселоду. Дякуючи вам, ми придбали для нього упаковку препарату вартістю 5950 гривень. Дуже сподіваємось, що після свят нашого хлопчика успішно прооперують!


Софійка Пирожак , наша дуже «дорога» дівчинка :)

Завдяки вам Софія має що їсти, і, відповідно, живе! Спецхарчування Фрезубін, яке єдине підходить дівчинці, дорожчає щомісяця… До того ж його доводиться замовляти з Києва і це завжди ціла пригода. Та з вашою підтримкою, Софія забезпечена ним на свята і ми навіть маємо резерв, щоб докупити харчування до кінця січня.

Софійка дякує всім своїм благодійникам і бажає веселих свят!


Не всі наші витрати планові. Більшість з них - форсмажор. Так терміново знадобився Меронем для Коваля Андрія  після операції. На щастя, ми змогли його придбати. Дякуємо вам.


Також щиро дякуємо за допомогу нашим дорослим діткам, що живуть на гемодіалізі. Пилипчак Олежик, Діана Халюзіна і Шот Микола забезпечені ліками завдяки вашій небайдужості. Ми дуже хочемо, щоб в Новому році вони всі дочекалися нарешті пересадки і почали жити нормальним життям!

  

Ну і на останок, ось що Миколай приносить під ялиночку дитячим травматологам з Орлика :) Це дриль-шуруповерт, дві штуки, нових. Інструмент вкрай необхідний для лікарів, що мають справу зі складними дитячими переломами.

Одна штука приїхала зранку, і була урочисто передана зав відділенню. Друга – пізно ввечорі, і дісталась черговому лікарю, який її дістав, перевірив і зі словами «надзвичайно потрібна річ», одразу втік з нею в операційну, до когось зі своїх пацієнтів.

  Ось такі  в нас були передноворічні тижні.

            Щиро дякуємо всім вам! Бажаємо вам здоров’я, щастя і миру в Новому році.

Бережіть себе і своїх близьких!

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02