Новини / Понеділок, 18 січня, 2016

Миколай дітям у лікарнях 2016:свято відбулось.

Незважаючи на фінансові труднощі, що стояли на шляху до проведення свята, "Миколай дітям у лікарнях" таки відбулося. ДЯКУЄМО УСІМ НЕБАЙДУЖИМ ЗА ДОПОМОГУ!

                

Ця подія пройшла у 3 лікарнях: Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, Львівському обласному дитячому психо-неврологічному диспансері та  Львівській міській дитячій клінічній лікарні. Загалом Миколай приніс подарунки 206 дітям.

 

Свято почалось  з дитячого неврологічного диспансеру. Помічники дідуся прийшли до діток зранку 18 грудня. Малята з нетерпінням чекали на нас і не могли всидіти на місці. А коли вони отримали подарунки, їхні лиця сяяли від щастя і вони ледь не стрибали від радості.

 

Далі ми мали трохи часу на перепочинок,  а тоді взялись за найцікавіше:почали збирати пакуноки для дітей з ЗУСДМЦ. І пізно ввечері попрямували до цієї лікарні.

Як "справжні Миколайки", ми кликали до нас лише мам, аби діти змогли знайти зранку «під подушкою» свої подаруночки .

Проте,  знайшлись хитруни, які догадались що і до чого і спустились самі:).

Змучені, але задоволені, ми пороїжджались вночі додому. Та розслаблятись не було коли, тому що залишилось ще зовсім трішки - лікарня на Орлика. Діток тут тут зовсім не багато. І вони, як ніхто інший втішились Миколайку, бо не чекали на такий сюрприз.

             

 

          Отже, цього року на свято вдалось зібрати 8559 грн. Дякуємо МБФ "Центр соціальних проектів майбутнього",   Cанагурській О.П., Блазій А.І., Ленишин Я.В., Маньковському С.В., Глухову Ю.Г., Баласюк І.В., Петрошин О.З., Коді Л.Д., Стаднику Н.С., Бучинській І.В., Кульчицькому Т.Р.

            

Також дякуємо львівській академії Aйкідо за солодкі подаруночки для малят, дітям тп персоналу школи №50 за подарунки, та всім, хто долучився, за чудові настільні ігри та набори для творчості!

Без Вас усіх свята б не відбулось!!! ДЯКУЄМО!

                                                                                                                                                                                                                                                                                     Координатор   проекту «Творча майстерня»

                                                                                Якимюк Соломія

                                                                                 Тел.: 0673232550