Новини / Четвер, 04 лютого, 2016

27 407 грн на понеділок!

Вчора ми познайомились із нашим новим підопічним! Його звуть Віталік Панькевич, у нього муковісцидоз і він повнолітній...Дорослі пацієнти — це завжди важко, тому що держава їх не забезпечує необхідними ліками, а кошти зазвичай збираються складніше, аніж на маленьких діток. Але ж бути здоровим всім хочеться однаково!

 


Віталію Панькевичу, який хворіє на важке генетичне захворювання, негайно потрібно пройти курс лікування Меронемом, а цей антибіотик дуже дорогий! До сьогодні родина намагалась купувати ліки для Віталіка самотужки: Креон, Пульмозим та інші ліки. Але Меронем, так ще й у такій кількості, яка йому необхідна — для них вже щось за межею реальності. Тим паче, що часу обмаль. У таких випадках просто не знаєш, за що хапатись і як діяти. Тому вони дуже просять про допомогу!

Віталій дуже цікавий хлопець, з особливими вподобаннями та складом мислення.

Він обожньоє складати складні, багатоелементні пазли, наприклад,  5000 деталей — запросто перетворюються на повноцінну картинку! Та й взагалі йому цікаве все, що можна зібрати самостійно, те  що заставляє постійно думати.

Віталій закінчив ліцей, вчився на програміста. Але йому цікава не лишень ця сфера. Він багатогранно розвинута особистість - любить волейбол і теніс, також чудово малює.

27 407 грн - до понеділка! Дуже сподіваємось, що це можливо і цей неординарний хлопець вчасно заступить на лікування! Будь ласка, допоможіть йому!

Кошти можна переказувати на  реквізити фонду вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Панькевича Віталія.

 
 

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Яким’юк Соломія

 

 

 

Тел.0673232550