Новини / Понеділок, 21 березня, 2016

Юліана Палюк – Ювенільний ревматоїдний артрит.

Юліана маленька дівчинка, учениця 4 класу, красуня і відмінниця. А ще, завдяки їй ми, на жаль, дізнались про ще один важкий дитячий діагноз - Ювенільний ревматоїдний артрит, скорочено ЮРА. Що таке ЮРА? Коротко – це скутість руху, біль, затримка росту, постійні приймання ліків і дуже часті відвідування лікарні. А ще – це дуже великі суми на лікування.

 

            Юліані зараз змінили імуносупресант з більш дешевого, але, на жаль, не діючого Метотрекстау на дорогий Програф. Препарт знадобиться дівчинці десь за 1,5 тижня, і щоб лікування показало якийсь результат – Програф треба пити хоча б 4 місяці, лише тоді буде видно, допомагає він, чи ні. Якщо допомагає – його продовжать, якщо ні – замінять на інший, і знову будуть спостерігати 4 місяці, і т.д.

            На чотири місяці потрібно 10 упаковок Прографу по0,5мг №50, та наразі лікарі кажуть придбати хоч з 5 упаковок, для початку. Вартість упаковки 1456,54, 5 упаковок – 7282,70 грн.

            Купити ліки самостійно батьки не в змозі, тим більше, якщо препарат доведеться купувати цілий рік. В родині двоє донечок, до того ж зараз тато Юліанки мобілізований в АТО. Іншого виходу, як звернутись по допомогу до нас, у батьків не було.

            Будь ласка, допоможіть Юліані пройти лікування. Надзвичайно важко і болісно уявляти дитину, що не може ані бігати, ані пригати, ані просто вільно рухатись… У Юліани уражені практично всі суглоби, кожен рух завдає їй фізичного болю. Весь час дівчинка знаходиться на лікуванні у ЗУСДМЦ, приймає різні препарати (гормони, імуносупресанти, біологічну терапію, протизапальні препарати).

            Та це не заважає їй бути щирою та веселою дитиною, добре вчитися, відвідувати звичайну школу, мати друзів, бавитись з  сестричкою! Ми дуже просимо підтримати Юліанку, адже самотужки родині не впоратись, а без лікування стан дівчинки дуже швидко погіршиться.

            Дуже потрібна допомога!

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Палюк Юліани.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02