Новини / П'ятниця, 08 квітня, 2016

Улюблений розпис скляночок:).

Які бі складнощі не стояли на шляху проведення цього творчого(наприклад, дотящити 30 склянок у відділення лікарні), ми кілька раз на рік проводимо це заняття, тому що воно викликає у діток море позитиву та захвату. Вони й самі дивуються тому наскільки гарно виглядають їхні розписи по завершенню заняття.

У хірургії на це заняття прийшли навіть ті, хто любить його “прогуляти”:).

Васька Садовський скоро вже зможе книгу написати на тему “Розпис скла”, так часто він бував на цьому занятті. Цього разу поступив у відіделння на кілька днів і знову пощастило потрапити на розпис:).

Андрійко Харів — малий непосида, для того аби зробитихоча б одну нерозмиту фотку, треба добре постаратись. Що ж вжде говорити про розпис:). Тож цією справою зайнялась його мама.

Дем'янчик ще навіть немає півтора рочки. А такий розумничка, що здається, ніби йому всі 3! Гарно говорить ,а ще він дуже ченмний, тишенько сидів поки мама розписувала скляночку.

Ця красуня вразила своїм милим та ніжним розписок скляночок! Молодець!

Тепер до гематології!

На скляночці Настя за лічені хвилини виросло безліч квіточок і один симпатичний метелик. Для них з мамою будь яке наше завдання виконується з легкістю та простотою.

Іванко Кайгородов як завжди з радістю прийшов на заняття і нас чекав з нетерпінням1 Роботу рпзом з мамою виконав на всі 12балів:).

Розпис Андіанки вийшов дуже витонченим та ніжним.

Дениско дуже любить творчу діяльність, якою б вона не була — аплікація, робота з креппапером чи будь яка інша — все до снаги цьому хлопчику:). Розпис скляночок йому осбливо сподобався. Погляньте на його роботу — троянди просто надзвичайні!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550