Новини / Вівторок, 10 травня, 2016

Меронем для Дмитрика.

Зазвичай, коли чуємо від батьків “Нам потрібен Меронем” про себе говоримо “О, ннііііі!!!”. Чому? Це дуже дороговартісний антибіотик, який зазвичай дуже терміновий...

На сьогодні він дуже потрібний Дмитрику Ковальчуку. Хлопець має поступати у стаціонар, але відсутність ліків унеможливлює і відтягує процес лікування... Дмитрику треба хоча б 20 фл., що коштуватимуть 9 800 грн. У батьків таких коштів немає, вони і так молодці і роблять все, що в їхніх силах — мама змогла вже знайти половину необхідної кількості препарату!

Але толку з половини немає, потрібно пройти весь курс!!!

У Дмитрика періодично поколює у легенях, гарячкує. До школи ходить нестабільно, “прогулює” і свої улюблені танці. Незважаючи на це хлопчик мислить дуже позитивно і свідомо. Нещодавно сказав мамі: “Вже треба капатись, бо мені колить у легенях”. Також він дуже послушно виконує усі процедури, в тому числі фізіотерапію, дуже необхідну для діток з муковісцидозом. Або, наприклад, похудав на кілька кілограм і одразу ж розуміє— треба знову приймати суміш. Він- дуже розумний хлопчик і дуже побребує Вашої допомоги!

Зараз найкритичніше і найтерміновіше Дмитрику потрібен Меронем! Будь ласка, допоможіть йому пройти курс!!!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Ковальчука Дмитра.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550