Новини / Четвер, 26 травня, 2016

Орлика. ІІ хірургія.

Знайомтесь – Володя, Дмитрик, Миколка. Троє маленьких козаків з різких областей відважно борються за життя і чекають нашої допомоги.

 

            Перший – Володя Курапов, 7 місяців, Херсонська область. У відділенні ІІ хірургії КМДКЛ з діагнозом вроджений гепатит, цироз печінки. До Львова потрапили після того, як їх скерували на пересадку в Шалімова, батьки почали шукати додаткову інформацію і дізнались, що таких діток лікують у нас.

            Володя має всі шанси уникнути пересадки, бо з кожним днем стан малюка покращується, однак, щоб це відбулось, потрібно пройти лікування. А для цього потрібні ліки. Діаліпон турбо, Альбумін, Урсофальк, Квадроцеф, катетери Неофлон – це те, що потрібно вже, і буде потрібно ще довго.

            Ціна питання – 5120 грн.

 

            Далі – Дмитрик Лещенко, 5 місяців, Харківська область. Дмитрику півтора місяці лікували застій жовчі, поки біопсія не показала цироз. Батьки дізнались, що діток з такими патологіями лікують у Львові на Орлика. Приїхали, обстежились, діагностували атрезію жовчо-вивідних шляхів. Для Касаї, на жаль, вже було за пізно.

            Дмитрику показана трансплантація печінки, тато підходить як донор, операція планується в Польщі. Однак, до операції ще потрібно дожити, в усіх сенсах… А для цього треба лікуватись. Діаліпон турбо, Альбумін, Квадроцеф, катетери Неофлон, кашка Хумана – список на сьогодні.

            Ціна питання – 5300 грн.

 

            Третій хлопчик - Корецький Миколка. 5 місяців, Львів. У Миколки вроджений заворот середньої кишки з некрозом. На Орлика малюк потрапив через 20 годин після пологів, ще до того, як виписали маму. Його одразу прооперували, в середині квітня прооперували знову.

            Зараз Миколка в лікарні, весь час під наглядом, проходить терапію і їсть лише лікувальну Хуману. Потрібно наразі 20 упаковок, це на місяць.

            Ціна питання – 3230 грн.

            Усі троє малюків, як і всі діти, люблять іграшки, мультфільми, люблять увагу і спілкування. Усі би дуже хотіли додому, але є як є. Їм зараз дуже потрібна наша підтримка і фінансова допомога.

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02