Новини / Вівторок, 26 липня, 2016

Віталік Костишин – життя врятували, тепер рятуємо ногу!

Минулого тижня ми писали про 15-ти річного Віталіка, що перебуває у реанімації ЗУСДМЦ з надзвичайно важкою травмою ноги. Віталік потрапив у ДТП, яке ледь не коштувало йому життя… Хлопець вижив, але ледве не втратив ногу. Вже другий тиждень лікарі Західноукраїнського центру борються за хлопця, і, нарешті, маємо гарні новини!

 

 

            За вашої підтримки ми одразу замовили хлопцю ліків на понад 55000 гривень – Альбумін, Зівок, Бетадин, Добутамін, та пов’язки до вакуумного апарату (ВАК). З таким набором лікарі успішно взялися і за хлопця, і за ногу. Як результат - аналізи покращились, самопочуття покращилось, страшна гнійна рана на нозі почала гоїтись! Тепер насправді є надія, що ногу вдасться врятувати!

            Хлопець помітно повеселішав, навіть трохи посміхається, хоч нога і продовжує боліти… На жаль, процес загоєння триватиме довго, Віталіка вже готують до того, що мінімум пів року доведеться провести в лікарні. Але то таке – була б надія! Батьки теж значно повеселішали, воно і не дивно – коли така величезна кількість незнайомих тобі чудових людей допомагає твоїй дитині – звісно, що на душі стає легше.

            А тепер про цифри. Лікування хлопчика є надзвичайно дорогим. На даний момент зібрано – 33 979,83 гривень, з них 4500,45 – на картковий рахунок, решта – на рахунки фонду. Дякуємо всім вам! Однак, ліків замовлено вже на 82300 гривень. Альбумін, Зівокс, Добутамін, Бетадин та повязки на суму 40 940 грн вже в лікарні – на їх оплату нам все ще бракує 6 966,66 гривень. Ще 9 упаковок Зівоксу вартістю 15024 грн приїдуть на тижні – на їх оплату коштів нема. Ну і сьогодні призначили ще 20 Альбумінів – це ще + 26 335 гривень… Коштів бракує, однак, препарат ми замовили, бо діватись нікуди. Отже, бракує нам на сьогодні – 48 320 гривень!

            Ми щиро дякуємо всім небайдужим людям, які допомагають Віталіку – ваша турбота та старання лікарів зробили диво! Життя хлопцю врятували, тепер – рятуємо ногу! Кошти, ліки, повязки для ВАКу – будь-яка допомога дуже потрібна!

            Подаруймо Віталіку майбутнє!

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - "добровільна пожертва для Костишина Віталія", або "добровільна пожертва реанімація ".

03.08.2016. Питання закрито. Дякуємо! Ліки закуплено і передано батькам хлопця.
Віталік а перевели з реанімації ЗУСДМЦ  в травматологію КМДКЛ на Орлика. Хлопцю краще, рана поступово загоюється - йому провели дві операції по очищенню рани, в подальшому планується пересадка шкіри, якщо все буде добре.
ДЯКУЄМО!
 
 
 
Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02