Новини / Понеділок, 12 вересня, 2016

Безрадісний Іванко.

Коли ми вперше познайомились з Іваном від нього постійно віяло якимось незбагненним сумом, тугою. Здавалось, через хворобу, через те що знову загримів до лікарні. Та, як згодом виявилось, все було куди страшніше та глибинніше: у хлопчика нестало мами.

Іванові Підгорняку 9 років, та замість того, аби радіти життю та з кожним днем пізнавати все більше  нового, як це роблять усі його однолітки, він сидить в чотирьох стінах, сумний та безутішний. Причин для цього більш, ніж багато.

У Івана — пізньодіагностований муковісцидоз. Тобто багато років хлопець жив не отримуючи необхідного лікування, через що сильно постраждали усі органи.

Та що таке фізична травма в порівнянні з душевною?

У Вані померла мама, хлопець надвичайно важко пережив цю жахливу подію. 

Пройшли роки, хлопець й далі сумує...

Зараз вирішенням всіх питань займається його батько, тому йому дуже важко : це і постійна робота, аби хоч якось фінансово забезпечити лікування дитини, також він має підтримувати Іванка морально, стан якого дуже важкий.

Іван тривалий час був на лікуванні у Москві, де його витягнули і вдихнули життя. Він став більш жвавим, частіше почав посміхатись.

Та зараз нову все по колу. Хлопцю терміново необхідно прокапатись Меронемом. Якщо точніше - треба було ще в серпні. Годинник тікає, а ліків усе немає.

Отже, необхідно 14 700 грн! Зможемо?   ВАНЯ З ПРЕПАРАТОМ! ДЯКУЄМО!  

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Підгорняка Івана.

Координатор напрямку допомоги дітям з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550