Новини / Середа, 14 вересня, 2016

Красуня Лєра. Коли вже все нарешті буде добре?

Всім вітання від Валерії Фостійчук. Ну що вам сказати, Лєра була б не Лєра, якби все йшло без пригод…

 

            Перед канікулами ми забезпечили дівчинку препаратами, щоб вона успішно пройшла пятий блок ХТ. Хімія пройшла успішно, але неприємності чекали в іншому – розійшовся шов на суглобі, протез «нагриз» і довелось робити операцію… Тиждень тому багатостраждальну ніжку знову різали, чистили рану, забирали пошкоджені тканини і  збирали докупи.

            Зараз Лєра Фостійчук  вдома, в понеділок знову на хімію, у вівторок мають зняти шви. Дуже сподіваємось, що все загоїться успішно, бо з 31 вересня нашу красуню чекають на сесію, адже вона у нас студентка, 2 курс як не як :)

            На понеділок потрібно Гемцитабін та Доцетаксел, ну і Ондансетрон, звичайно, на суму 5610 гривень. А на наступний місяць закінчується Бандронат, він дуже потрібен Лєрі для зміцнення кісток – з ніжкою у дівчинки і так постійні негаразди… На жаль, і з цим препаратом все складно – дорогий, близько 4000 за упаковку, і дуже дефіцитний.

            Що до самої Лєри – то вона в нас просто красуня, і зовсім доросла, і вже дуже важко впізнати в ній ту худеньку, напівпрозору дівчинку, з якою ми познайомились сім років тому :)

(Лєра тоді і Лєра зараз )

           Тато Лєри – учасник АТО, хоч батьки і давно не живуть разом, їм вдалося зберегти хороші стосунки, і тато завжди допомагав і підтримував доньку, а тепер ще й боронить її там, поки Лєра продовжує боротьбу тут.

            Валерія дуже сильна дівчинка, однак, все, що вона змогла – вона змогла завдяки ВАМ, і ВАШІЙ допомозі. І ця допомога все ще дуже потрібна.

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Фостійчук Валерії.
Cтаном на 19.06.16. - закуплено Гемцитабін та Ондансетрон. Дякуємо!
 
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02