Новини / Вівторок, 20 вересня, 2016

Ліки для Павлика.

У відділенні ІІ хірургії на Орлика лежать, зазвичай, найменші з наших підопічних. Однак, і тут бувають вийнятки. Знайомтесь, Павлик. Павлику 13 років і майже все своє життя він знаходиться в лікарні.
 
 
            Народився Павлик абсолютно здоровою дитиною, та коли йому було 2 рочки сталась біда – малюк випив невідому рідину, ніхто так і не знає, що саме, після чого отримав страшні опіки стравоходу…
            Малого врятували, однак, наслідки виявились жахливими. Опіки зарубцювались, виник стеноз стравоходу, непрохідність, ускладнення ковтання… Хлопчику роками проводили бужування стравоходу, в надії, що вдасться його збільшити, хлопчик весь цей час не їв звичайної їжі, лише молочні суміші, як для немовлят. 
            В лютому 2012 Павлик нарешті поїхав в Польщу на лікування, де його обстежили і після кількох безрезультатних спроб бужування, таки прооперували і поставили гастростому, з якою він проходив рік.
            І хоч операція значно покращала стан хлопчика, він все ще частий гість у лікарні. Павлик вже може їсти звичайну їжу, але подрібнену і обережно, ковтає добре, стравохід прохідний, Павлик навіть набирає вагу.
            Та хлопчик все ж слабкий, зі слабким імунітетом і ледь що – одразу в лікарню :( Зараз Павлик знову у відділенні і йому терміново потрібно Біовен Моно 2 флакончика і антибіотик Цефтазидим (він же ж Фортум) 15 флаконів всього на 3595 гривень. Сума може і не дуже велика, але для мами Павлика, яка виховує хлопчика і його молодшого брата сама, просто захмарна...
            Ліки потрібні чим скоріше, та коштів на їх купівлю немає.
            Ціна питання 3595 гривень.
            Будь ласка, підтримайте Павлика!
 
Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Могили Павла.
 
 
 Станом на 21.09.2016 - Кошти зібрано і ліки закуплено!  Дякуємо!
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02