Новини / Четвер, 24 листопада, 2016

Супер Вася поспішає на допомогу!

Друзі, стартує наш новий проект!

Його ціллю є закупівля апаратури для пацієнтів з проблемами дихання (муковісцидоз, синдром Картегенера).

Його кодовою назвою є “Слоник Вася поспішає на допомогу!”

Ви напевно подумали: хто такий Вася і яке віднодношення він має до діток з муковісцидозом? Відповідь Вас здивує:)

Нещадавно перед нами гостро постало питання забезпеченням апаратом Cough Assist Е 70” відділення педіатрії, де проходять лікування пацієнти з муковісцидозом. “Cough Assist Е 70”. Саме він допоможе врятувати багато дитячих життів!!!

Ах, так, до чого ж тут слоник, запитаєтесь Ви?:)

Ось і відповідь. Якось завітавши у відділення до діток, ми захопили картинку апарату, було цікаво, які ж враження та асоціації він викличе. Для початку - він схожий на слоника.І тут понеслось!!!!!

 

Вася - їхній друг і вірний помічник. Коли вони купаються і починають топитись та захлинатись, він висмоктує всю воду з озерця і їхніх легень, вони відкашлюють її та далі бавляться. Словом, справжній супергерой! Як він виглядає, Ви можете побачити вище!

Ось так, самі того не знаючи, вони фактично описали функцію апарату. Дитяча інтуїція вражає! 

Це бачення маленьких пацієнтів.

А зараз процитуємо лікаря і його пояснення необхідності Cough Assist:Cough Assist є апаратом нового покоління для неінвазивного видалення мокроти з легень. В результаті застосування даного методу лікування покращується прохідність бронхів та газообмін в цілому. Апарат є необхідним для пацієнтів, хворих на муковісцидоз, які не можуть ефективно кашляти. Наявність такого методу допомоги нашим хворим неодмінно покращить ефективність лікування і скоротить час перебування пацієнта хворого на муковісцидоз в стаціонарі, зменшить ризики вторинного інфікування небезпечними патогенами та буде мати позитивний вплив на якість їх життя.

Ціна за таку безцінну апаратуру 280 000 грн!Так,це дуже багато. Але це ціна дитячого подиху!

Слоник Вася — хоч і крутий, без Вашої підтримки йому не обійтись!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва з призначенням " Супер Вася".

Координатор напрямку допомоги дітям з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

 

Тел.0673232550