Новини / Понеділок, 12 грудня, 2016

Миколай дітям у лікарнях 2016!

Свято Миколая... Ще з вечора ти чекаєш: а що ж це буде вранці? Передчуваєш зустріч з казкою. Ранок - запах ялинки і мандаринів і пакунок під подушкою, радість розгортання подарунку. А що ж там у середині? І біжиш хизуватися друзям та рідним… А якщо ти у лікарні, і через важкість хвороби до тебе не можна заходити нікому, крім лікарів, й інколи навіть встати з ліжка немає сил, а свято - ось воно, і дуже хочеться чогось доброго і світлого...

       

       Щороку десятки дітей у День святого Миколая залишаються в лікарнях. В основному це діти з важкими захворюваннями. Вони, як ніхто, заслуговують на радість і казку.

Цього року святий Миколай планує завітати у 2 дитячі лікарні Львова КЗЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр", де проходять лікування діти з онкологічними, орфанними захворюваннями,та діти з нирковою недостатністю, що ппотребують пересадки нирки, та маленькі пацієнти "Львівського обласногодитячого психоневрологічного диспансеру". На свято Миколая у цих лікарнях чекатимуть 328 дітей, і вони дуже сподіватимуться, що святий Миколай про них не забуде і обов'язково завітає у їхні відділення!

Підрахувавши кошторис ми як завжди були в шоці!:) Треба 84 897 грн. Станом на сьогодні зібрано  4 212 грн (у тому числі 2 213 грн зібрано на ресурсіУББ). І бракує 80 685 грн.

А до Миколая менше тижня. Ага, все як завжди ,але нічого, все буде добре, заспокоюємо ми себе:) !

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні свята, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Миколай дітям у лікарнях».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550