Новини / Середа, 26 квітня, 2017

Віфенд. Як багато в цьому слові…

Буває так, що як тільки в лікарні закінчуються якісь препарати, вони одразу стають потрібні майже всім дітям на хіміотерапії. Зараз в нас закінчився Віфенд. Цей препарат призначають, коли на фоні «хімії» та низьких аналізів в дітей «розквітає» грибкова інфекція. Все починається як невинний стоматит, який стрімко переростає в рани, що не гояться, далі інфекція поширюється всім організмом, досягає легень та інших органів і може призвести до самих трагічних наслідків…

 
 
            На «гриби» потрібно реагувати одразу, блискавично! Чим інфекція слабша – тим більше шансів обійтися малими коштами і «малою кров’ю», а якщо її не заглушити на початках – боротьба стає надзвичайно жорстокою і може коштувати сотні тисяч гривень і навіть життя.
            Зараз у відділенні четверо діток на Віфенді. Частково ми змогли їх забеспечити препаратом завдяки Олі Кравчук, яка передала ліки, що не знадобились її підопічному – щиро дякуємо за 20 флаконів, для нас це був просто скарб!
 
 
 
            Для Дениса вистарчило на повний курс лікування,
 
 
для Софійки Несторович і маленького Станіслава Нестор – на половину курсу і їм дуже-дуже потрібно ще 10 флаконів на двох вартістю 32000 грн.
 
 
 
            А от щодо Кузів Алінки – ми дуже сподівались, що дівчинка проскочить без Віфенду, адже саме їй ми збирали кошти на дорогий Онкоспар, і який, завдяки вам, вже їде до Львова! Та, на жаль, сьогодні висіялась грибкова інфекція і одразу розпочався дуже сильний стоматит… Дівчинці потрібно 10 флаконів вартістю 32000 гривень. Біда в тому, що нам не лише нема за що їх купити – їх навіть немає у Львові.
 
            П.С.На даний момент ми не маємо жодних резервів і жодних уявлень де взятии стільки коштів, щоб їх вистарчило на все. Деякі не прикриті потреби тягнуться за нами місяцями чи навіть роками, як шлейф, на вирішення інших у нас є кілька тижнів, а деколи немає і кількох днів! А іноді потреб буває так багато і всі вони на стільки коштовні, що навіть знаючи за них заздалегідь, ми всеодно не встигаємо підготуватись… І по закону підлості, все найтерміновіше і найкоштовніше стається напередодні тривалих вихідних.
            Отже, віфенд. Він нам дуже потрібен!
 
   Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва на віфенд.
 
Координатор адресної допомоги  
Марина Анісімова 050 370 90 02