Новини / П'ятниця, 16 червня, 2017

Христя Марків – готова до трансплантації

Нарешті, нарешті готова до авто-ТКМ Христинка Марків! Весь місяць ми чекали від лікарів команди і весь час щось заважало – то аналізи, то колекцію клітин не добрали, то герпес в останній момент вискочив… Ох, скільки ж нервів коштували ті очікування Христинці і її мамі.

 

            Але сьогодні нарешті вирішилось! Клітини добирати не будуть – обійдуться тим, що вдалось зібрати, бо кістковий мозок дівчинки надто ослаблений і нема чого більше її мордувати. Герпес, який все зіпсував тиждень тому, на щастя, всох і припинив свою активність, а аналізи, навпаки, вирівнялись. Та і сама Христя сповнена рішучості і має бойовий настрій – ну бо скільки вже можна боятись і чекати?

            Завтра дівчинку підключають і починають наводнення організму. На вихідних – прийом таблетованої хімії, потім ендоксан, алкеран, ну і власне ТКМ.

            Вже з самого початку знадобиться ціла купа супутніх препаратів – Авелокс, Бресек, Лорикацин, Лазолван, Амбробене, Урсофальк, Зофран, Вальтрекс, Тамифлю – всього разом ми замовили майже на 36 989 гривень, при чому двох препаратів – Клацид і Рантак – знайти не змогли, кажуть, їх давно не привозять, а на пересадку потрібні саме вони, щоб справитися з різними «побічками»…

            Просимо підтримки для Христі! Їй зараз дуже потрібна фінансова і моральна допомога, в лікарні з Христинкою займається психолог, їй розповідають про процедуру, можливі наслідки і очікуваний результат, адже знання велика сила, а Христя зовсім доросла. Ну, а стосовно фінансів – звісно, що родина самотужки лікування не потягне, тим більше, що позаду вже кілька років боротьби.

            Але зараз дуже не хочеться про сумне – дуже хочеться побажати Христинці успіху і міцно-міцно стиснути кулачки за її перемогу!

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Марків Христини
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02