Новини / Вівторок, 31 жовтня, 2017

Особливе харчування для особливих дітей

Далеко не всі хвороби виліковні. Це сумна реальність. Страшні слова, які для багатьох людей є цілком незрозумілими (хоспіс, паліатив, інкурабельний), для інших – вже невід'ємна частина їхнього життя. І серед наших підопічних є діти, які потребують особливого лікування, що зробить їхню невиліковну хворобу не такою болісною.

 

Нещодавно у Львівській області почав діяти перший мобільний дитячий хоспіс. І тепер одним із наших завдань є забезпечити його маленьких пацієнтів спецхарчуванням. У більшості з цих діток порушені функції дихання, жування і ковтання. Дуже часто вони не можуть їсти звичайну їжу, тому так важливо, щоб вони могли отримувати спеціалізоване харчування, яке буде забезпечувати всі потреби дитини в поживних речовинах. Це те, що зараз їм потрібно найбільше, і це те, що ми реально в змозі зробити.

 

На один місяць для 12 дітей з хоспісу потрібно 89 банок спецхарчування "Resource junior" 400 г! Загальна вартість місячної потреби складає 30 373 грн. Ми хочемо забезпечити потребу цих дітей протягом року, отже для цього нам потрібно 364 487 грн. Це допоможе малятам протистояти захворюванням та отримати необхідні вітаміни, щоб їхнє життя тривало довше і було якіснішим, і щоб приймання їжі не ставало мукою ні для дітей, ні для батьків!

Особливі маленькі пацієнти дуже сподіваються на Вашу підтримку!

Реквізити для надання допомоги:

БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: добровільна пожертва для пацієнтів хоспісу    

Координатор напрямку допомоги пацієнтам з орфанними захворюваннями

Соломія Якимюк

Тел.: 067 323 2550