Новини / П'ятниця, 24 листопада, 2017

Олежик Казмірук – ТКМ відбулась!

Вчора сталася надзвичайна подія в житті Олега Казмірука – йому пересадили кістковий мозок від неродинного донора!

 

            Операція відбулась в Університетському шпиталі №1 ім. др. А. Юраша в місті Бидгощ, Польща.

            Щиро дякуємо всім, хто долучився, підтримував, допомагав фінансово, поширював інформацію, цікавився долею хлопчика! Шлях до пересадки був для Олежика надзвичайно складним і довгим, та на кожному кроці цього шляху він знав, що у нього є ВИ! І ми безмежно дякуємо вам за це!

            Попереду 100 найважливіших і найважчих днів у житті хлопчика, коли стане відомо, чи прижився донорський кістковий мозок. Ми продовжуємо тримати кулаки і віримо лише в те, що кістковий мозок запрацює!

            Що ж чекає Олежика далі. За 30 днів стане відомо результат ТКМ, далі буде спостереження в клініці, через 100 днів стане відомо, чи запрацював кістковий мозок і мінімум 4 місяці триватиме додатковий курс лікування по виведенню надлишку заліза з крові – ці показники  в Олега зашкалюють через надзвичайну кількість переливань крові, що, насправді, допомогли хлопчику дожити до пересадки.

            Це додаткове лікування вартуватиме близько 12 тисяч євро - клініка зможе виставити рахунок, коли стане відомо як пройшла пересадка. Але, завдяки всім вам, і оскільки держава заплатила 12771 євро за річне спостереження Олега в клініці, ми маємо кошти і на це лікування! На даний момент всі фінансові потреби Олежика ми можемо закрити. І залишається лише тримати кулаки, щоб наш хлопчик впорався!

            Дякуємо ВАМ!

Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова 050 370 90 02