Новини / Середа, 29 листопада, 2017

«ІТ-Миколай 2017!»

Кінець листопада, майже зима, а отже – час готуватись до свята Миколая! Цього року стартує шоста акція «ІТ Миколай» спільно з ІТ-спільнотою Львова, щоправда, акція вже давно вийшла як за межі Львова, так і за межі ІТ!

 

Всі ці роки ми збирали кошти на медобладнання в Зухідноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, яке б допомогло підвищити якість медичних послуг, шанси на своєчасну діагностику, адекватне лікування і швидке одужання для його маленьких пацієнтів. Цей рік не стане виключенням! Наша ціль – відеогастроскоп РENTAX вартістю 1 109 375,00 гривень (35500 євро).

Онкохворі діти, що є пацієнтами центру,  перебувають на стаціонарному лікуванні впродовж 6-12 місяців та отримують інтенсивну хіміотерапію та променеву терапію, що супроводжуються множинними ускладненнями, які, на фоні низьких аналізів під час лікування, не рідко спричинюють внутрішні кровотечі, що є надзвичайно небезпечними і можуть вартувати життя.

Щоб вчасно виявити і зреагувати на ці кровотечі, дуже важливо бачити що відбувається всередині, для цього і потрібен відеогастроскоп, щоб заглянути, знайти уражену ділянку і провести необхідне лікування – часу в таких випадках дуже обмаль і всі необхідні обстеження мають бути доступні дитині.

На даний час в лікарні працює старенький фіброгастроскоп, який вірою і правдою служить маленьким пацієнтам вже багато років. Та обладнанню властиво старіти, як морально так і технічно, от і цей апарат часто ламається і не дає тої якості зображення, яке міг би дати новий.

Новий  відеогастроскоп РENTAX дасть кращу, чіткішу картинку, і найголовніше – його інструменти тонші, а отже, обстеження, які на ньому проводитимуться, будуть делікатнішими, менш травматичними і головне, що їх можна буде проводити і найменшим діткам – зараз для них обстежити стравохід, шлунок, кишківник дуже проблематично…

 Саме такого подарунку потребують цього року діти, що змушені боротись з раком. Близько 300 онкогематологічних і 400 онкохірургічних пацієнтів перебувають на лікуванні в Західноукраїнському центрі і ці діти мають шанс на одужання, якщо все буде зроблено вчасно.

Сума до збору – 1 109 375,00 гривні.

Кошти збираємо на реквізити фонду.

БФ «Крила надії»

Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 26000060442841

В призначення платежу просимо вказувати : "Добровільна пожертва. ІТ-Миколай"