Новини / Понеділок, 02 грудня, 2019

Благодійна акція "IT-Миколай-2019" стартувала!

Цього року сучасне медичне обладнання плануємо придбати у дві лікарні нашого міста: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Комунальне некомерційне підприємство "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова".

 

      Друзі, ми оголошуємо старт благодійної акції ІТ-Миколай 2019
Вже 8-ий рік 
ІТ-Миколай разом із ІТ-спільнотою робить добрі справи - збирає кошти на купівлю сучасного медичного обладнання для порятунку дітей, що захворіли на онкозахворювання. Для великої кількості дітей, це шанс отримати якісне лікування вдома і тоді, коли їм це потрібно, а отже швидше одужати і повернутися додому - в дитинство!🥰🙏🤸‍♀

Цього року у нас дуже амбітні цілі:😎


У 
Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр (дитячу Чорнобильську лікарню) ми плануємо придбати:   Лапараскопічну стійка виробництава LEMKE, Німеччина та набір інструменту для малоінвазивної хірургії виробництва Tontarra GmbH, Німеччина
Вартість 68 189,38 євро // 2 195 698,00 грн.

  • Для чого і чому воно потрібне?  Дозволить проводити складні операції через маленький отвір (неінвазивні операції), без відкритого хірургічного втручання.
  • Наскільки це змінить якість надання допомоги? Це обладнання необхідне в першу чергу для операцій на черевній порожнині (нирки, пухлини, гінекологія), після яких процес відновлення є дуже тривалим і складним. Можливість проведення неінвазивних втручань за допомогою даного обладнання значно полегшить післяопераційний стан і зменшить післяопераційну травму у маленьких пацієнтів, а отже сприятиме швидкому одужанню. 🙏Також воно дає можливість додаткової діагностики — лапароскопічна біопсія потрібна при пухлинах черева. 
  • Скільком дітям буде надана допомога? Це обладнання дозволить оперувати близько 100 дітей щороку. Найбільше воно потрібне дітям з пухлинами та вадами внутрішніх органів.🙏

🎄

В Комунальне некомерц.підприємство "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова" на Орлика: Система фіксації черепа DORO QR3 для дитячих нейрохірургічних операцій
Вартість 10 980,87 євро // 296 460 грн

  • Для чого і чому воно потрібне? Ця система дає можливість жорсткої фіксації голови пацієнта під час операцій на мозку. Вона кріпиться в трьох місцях і дозволяє лікарю під'єднати УЗД, проводити навігацію та власне жорстко фіксувати голову. Це вкрай важливо, коли для кращого доступу виникає необхідність змінити положення пацієнта чи повернути його, підняти чи опустити операційний стіл — положення голови не змінюється, а при оперативному втручанні на мозку це надзвичайно важливо.
  • Наскільки це змінить якість надання допомоги?  Значно підвищить ефективність і зменшить ризики при операціях на мозку, дасть можливість розширити коло оперативних втручань у Львові, дозволить робити складніші операції, в першу чергу такі, як видалення пухлин головного мозку.
  • Скільком дітям буде надана допомога?  Це обладнання дозволить оперувати близько 100 дітей щороку. Найбільше ця система потрібна дітям з онкологією, травмами і вродженими вадами голови.

 

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄v🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Реквізити для допомоги: 
  • картковий рахунок 5169330519979451
  • р/р для Юросіб і тих, в кого рахунки не в приватбанку UA623253210000026005053771643 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901
Призначення платежу: "ІТ-Миколай"
🎄🎄🎄🎄🎄
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄v🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

         

Долучайтеся! Це медичне обладнання реально рятує дитячі життя!

#itmykolay2019

Звіт ІТ Миколай 2019  

ІТ-Миколай 2016   Звіт ІТ-Миколай 2016 
ІТ-Миколай 2014   Звіт ІТ-Миколай 2014
"Дихай.Живи" (продовження "ІТ-Миколай 2013") Звіт "Дихай.Живи"
ІТ-Миколай 2012   Звіт ІТ-Миколай 2012