Новини / Вівторок, 25 січня, 2011

Веселі гаманці-кулончики :)

Минулої суботи у відділеннях ЗУСДМЦ ми провели досить незвичне заняття: виготовляли кумедні гаманці.

Для цього у нас вже були спеціальні заготовки, які ми отримали від Наді і прихожан церкви Христового спілкування, за що велике їм спасибі, як і за матеріали для минулого творчого зайняття !

Гаманці мали вигляд тваринок: овечка, зайчик та курчатко. Кожен комплект складався із двох частин основи, яку потрібно було зшити мотузочкою за допомогою спеціальної голки, що є безпечною для використання дітьми. Крім цього, у комплект входили намистинки для прикраси мотузки та різноманітні очка, носики, ротики та щічки для наших тваринок.

 

У відділенні хірургії заняття було проведено лише по палатах. Та, незважаючи на це, дітки були страшенно задоволені можливістю використати свій час на цікаве та оригінальне завдання.

У відділенні гематології загальне заняття таки відбулося.

 

Попрацювати разом зі всіма прийшла наша юна «леді з характером» Танічка Дзюба .

У Тетянки дуже сильно впали аналізи після останнього блоку хімії, перед вихідними використали 3 флакони грастиму, і на завтра треба ще 2. Величезне спасибі всім, хто допомагає дівчинці – завдяки вашим пожертвам ми можемо вчасно купувати необхідні препарати для Тетянки.

 

 

Вийшов до нас цього разу й Ігорчик Шеремета . Щоправда, завдання виконувала його мама, бо хлопчик не мав сили і у нього дуже болять ручки й ніжки. Однак наше Сонечко тішилося від заняття так, ніби він і сам створював свій маленький кумедний гаманець.

 

 

Мама Адріянки теж приєдналася до творчого процесу разом із маленькою красунею. До речі, їй ми передали інструкції з модульного орігамі для Руслана, якого цієї суботи у відділенні не було. Як виявилося, мама Адріянки також захопилася цим китайським видом мистецтва – самотужки зробила лебедя, і тепер хоче вдосконалювати свої вміння у цій сфері. :)  Каже, що таке заняття допомагає їй відволіктися від процесу лікування доньки та цікаво провести час навіть тут, у відділенні лікарні.

 

 

Не прогавив наше заняття і Олежик. Хлопчик також є постійним відвідувачем наших творчих занять.

 

 

Заняття пройшло весело і цікаво. А результатом його стала ціла «зграя» кумедних гаманців та радісні посмішки наших маленьких друзів. :)

Нам вдалося провести ще одне хороше заняття. А це означає те, що наша праця не є марною і ми просто повинні продовжувати шукати нові цікаві завдання, аби знову і знову дивувати ті щирі очі, що з цікавістю заглядають у торбинку з матеріалами для творчих і запитують оце, вже таке звичне: "А що ми будемо робити сьогодні?! :) "

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

240-76-13